Hívjon minket (Hé-Pé 9-14)

Xiaomi Redmi Note 12 / Poco X5 Edzett üveg

Edzett üveg a Xiaomi Redmi Note 12 / Poco X5 telefonhoz, amely tökéletesen megvédi az okostelefon kijelzőjét a szennyeződéstől, karcolódástól vagy repedéstől. Fenntartja az érintésérzékenységet. A csomag tartalmaz egy készletet az üveg felhelyezéséhez. Az üveg csak a kijelző lapos részét fedi. A maximális védelem érdekében javasoljuk, hogy fontolja meg 5D üveg vásárlását kínálatunkból.

  • Vastagság: 0,33 mm
  • Keménység: 9H

További információk ›

Raktáron > 10 db További információk › Megrendelések 23. 6. 16:00, várható kézbesítés: Önnél kedden 6. 25.
1 060 Ft 876 Ft Ár áfa nélkül
Termékkód: P11134
Garancia: 24 hónap
Leírás és paraméterek
Xiaomi Redmi Note 12 / Poco X5 Edzett üveg
Xiaomi Redmi Note…
1 060 Ft

Termék leírása

Edzett üveg a Xiaomi Redmi Note 12 / Poco X5 telefonhoz

Védje Xiaomi Redmi Note 12 / Poco X5 telefont 9H keménységű, mindössze 0,33 mm vastagságú edzett üveggel!

Ne tévesszen meg az alacsony ár, ez az edzett védőüveg a Xiaomi Redmi Note 12 / Poco X5-hez prémium minőségű. A 9H keménység nem csak tökéletesen védi a Xiaomi képernyőjét a karcolásoktól vagy töréstől, de tökéletes képi tisztaságot is biztosít, megőrzi az érintésérzékenységet és tökéletesen elfedi a képernyőn lévő karcolásokat.

Nincs ujjlenyomat

A Xiaomi Redmi Note 12 / Poco X5 edzett üvege speciális oleofób bevonattal rendelkezik, amely taszítja a zsírt és a zsírokat. A Xiaomi kijelzője mentes lesz az ujjlenyomatoktól és a szennyeződésektől, amelyek általában megtapadnak rajta.

Vékony, de erős

Mindezen nagyszerű tulajdonságok ellenére a Xiaomi Redmi Note 12 / Poco X5 számára készült edzett védőüveg nagyon vékony - mindössze 0,33 mm. Ez azt jelenti, hogy még csak nem is fogja érezni az okostelefon kijelzőjén.

A kérelmet bárki kezelheti

A Xiaomi Redmi Note 12 / Poco X5 számára készült edzett üveg másik nagy előnye, hogy nagyon könnyen alkalmazható. Az applikációs készletnek köszönhetően az edzett üveg felhelyezése okostelefonja kijelzőjére gyerekjáték lesz.

Tökéletes tapadás

Néhány más edzett üveggel ellentétben a Xiaomi Redmi Note 12 / Poco X5 edzett üveg teljes felülete ragasztóval van bevonva, ami garantálja a tökéletes tapadást az edzett üveg teljes felületén. Ezért nem áll fenn annak a veszélye, hogy a védőüveg szélei leválnak vagy leválnak.

A csomag tartalma:

  • 1x védő edzett üveg
  • 1x száraz törlőkendő
  • 1x nedves törlőkendő

A termék a következő kategóriákba sorolt

Xiaomi Redmi Note 12 5G edzett üvegek Xiaomi Redmi Note 12 4G edzett üvegek

Teljes leírás megjelenítése

Kapcsolódó termékek