Hívjon minket (Hé-Pé 8-16)

Üvegek típusa és méretei

Klasszikus üvegek

 

  1. Olcsó üveg további felirat nélkül (ár 800-től 1100-ig)

Ez a mobiltelefon alapvető védelmét alkotja. Ezek az üvegek kombinálhatók például oldalra nyitós tokkal. Ezen üvegek fő előnye az ár. A hátrányok között szerepel az, hogy ezek az üvegek csak a kijelző lapos részét fedik le, és egyes oldalakon 1-3 mm-es rés maradhat az oldalakon. Ez nem gyártási hiba, hanem ezen üvegek tipikus tulajdonsága. Ezért kérjük, hogy erre számítson a megrendelés előtt.

 

  1. BlueStar és Swissten 2.5D

Ezek az üvegek ugyanazokkal a tulajdonságokkal rendelkeznek, mint az olcsó üvegek, de jobb minőségűek. A BlueStar egy lengyel gyártó, a Swissten pedig cseh gyártó márkája.

 

 

5D és Full Cover üvegek

Ezek az üvegek kombinálhatók hátsó tokkal.

 

  1. Wozinsky és jelzések nélküli üveg

Az 5D üvegek már hajlítottak és védik a telefon teljes előlapját. Az egész felületre vannak ragasztva, és a legjobb ár / teljesítmény aránnyal rendelkeznek.

 

  1. ROAR

A Roar üvegeket Dél -Koreában gyártják, és prémium, nagyon jó minőségű üvegről van szó, elfogadható áron.

 

  1. Swissten

A Swissten üveg az egyik legkeresettebb Csehországban, és a legtöbb nagy e-bolt értékesíti. A minőségük összehasonlítható a Roar márkával.

 

  1. Spigen, ESR, Baseus, Nillkin

A kínálatunk legjobb üvege. Feldolgozásuk nagyon pontos, szépen csomagoltak és nagyon jól alkalmazhatók. A Spigen márka a világ egyik legjobb mobil kiegészítők gyártója. Határozottan javasoljuk, hogy próbálja ki.

 

  1. UV üvegek

Ezeket az üvegeket olyan telefonokhoz gyártották, amelyek nagyon ívelt kijelzővel rendelkeznek (jellemzően Samsung S8, S9). Az üveget speciális ragasztóval ragasztják, és a mellékelt UV -lámpával kikeményítik.

 

 

Hibrid üvegek és Hydrogel fóliák

Ez nem az a klasszikus fólia, amelyet a legtöbb ember ismer a múltból, hanem egy kifinomult termék, amely leesés esetén is megvédi a kijelzőt. Ezek a termékek azonban még mindig nem olyan hatékonyak, mint az edzett üveg. A fő előnyök közé tartozik azonban az egyszerű alkalmazás és a teljes kijelző lefedettsége. Rendelkezésre állnak olyan ritkább telefonoknál is, amelyekhez üveg nem áll rendelkezésre.