Hívjon minket (Hé-Pé 9-14)

Kedvezmény -9%

Xiaomi Redmi 13C 4G Edzett üveg

Edzett üveg a Xiaomi Redmi 13C 4G készülékhez, amely tökéletesen megvédi az okostelefon kijelzőjét a szennyeződéstől, karcolódástól vagy repedéstől. Fenntartja az érintésérzékenységet. A csomag tartalmaz egy készletet az üveg felhelyezéséhez. Az üveg csak a kijelző lapos részét fedi. A maximális védelem érdekében javasoljuk, hogy fontolja meg 5D üveg vásárlását kínálatunkból.

  • Vastagság: 0,33 mm
  • Keménység: 9H

További információk ›

Raktáron > 10 db További információk › Megrendelések 11:00, várható kézbesítés: Önnél holnap 7. 23.
1 060 Ft Eredeti
960 Ft 795 Ft Ár áfa nélkül
Kedvezmény -9%
Megtakarítás 100 Ft
Termékkód: P16064
Garancia: 24 hónap
Leírás és paraméterek
Xiaomi Redmi 13C 4G Edzett üveg
Xiaomi Redmi 13C 4G…
960 Ft

Termék leírása

Edzett üveg a Xiaomi Redmi 13C 4G telefonhoz

Védje Xiaomi Redmi 13C 4G készülékét 9H keménységű, mindössze 0,33 mm vastagságú edzett üveggel!

Ne tévesszen meg az alacsony ár, ez az edzett védőüveg a Xiaomi Redmi 13C 4G-hez prémium minőségű. A 9H keménység nem csak tökéletesen védi a Xiaomi képernyőjét a karcolásoktól vagy töréstől, de tökéletes képi tisztaságot is biztosít, megőrzi az érintésérzékenységet és tökéletesen elfedi a képernyőn lévő karcolásokat.

Nincs ujjlenyomat

A Xiaomi Redmi 13C 4G edzett üvege speciális oleofób bevonattal rendelkezik, amely taszítja a zsírt. A Xiaomi kijelzője mentes lesz az ujjlenyomatoktól és a szennyeződésektől, amelyek általában megtapadnak rajta.

Vékony, de erős

Mindezen nagyszerű tulajdonságok ellenére a Xiaomi Redmi 13C 4G számára készült edzett védőüveg nagyon vékony - mindössze 0,33 mm. Ez azt jelenti, hogy még csak nem is fogja érezni az okostelefon kijelzőjén.

A kérelmet bárki kezelheti

A Xiaomi Redmi 13C 4G számára készült edzett üveg másik nagy előnye, hogy nagyon könnyen alkalmazható. Az applikációs készletnek köszönhetően az edzett üveg felhelyezése okostelefonja kijelzőjére gyerekjáték lesz.

Tökéletes tapadás

Néhány más edzett üveggel ellentétben a Xiaomi Redmi 13C 4G edzett üveg teljes felülete ragasztóval van bevonva, ami garantálja a tökéletes tapadást az edzett üveg teljes felületén. Ezért nem áll fenn annak a veszélye, hogy a védőüveg szélei leválnak vagy leválnak.

A csomag tartalma:

  • 1x védő edzett üveg
  • 1x száraz törlőkendő
  • 1x nedves törlőkendő

Teljes leírás megjelenítése

Kapcsolódó termékek