Hívjon minket (Hé-Pé 8-16)

Wozinsky Privacy 5D edzett üveg, iPhone 15 Pro

Zavarják a villamoson vagy buszon a kíváncsi utasok bámulása? A barátai ferde szemmel nézik az üzeneteket, amelyeket találkozókon küldözget? Nem kell, hogy így legyen! Kombinálja okostelefonja képernyőjének védelmét a magánélet védelmével. A Wozinsky edzett üvege megvédi telefonját a leejtések vagy karcolások hatásaitól, és teljes magánéletet biztosít. A kíváncsi, nem kívánt tekintetek egyszer s mindenkorra megszűnnek rémálommá válni - Ön dönti el, ki láthatja okostelefonja tartalmát!

További információk ›

Raktáron 3 db Megrendelések 29. 9. 16:00, várható kézbesítés: Önnél kedden 10. 3.
2 815 Ft 2 326 Ft Ár áfa nélkül
Termékkód: P12496
Garancia: 24 hónap
Leírás és paraméterek
Wozinsky Privacy 5D edzett üveg, iPhone 15 Pro
Wozinsky Privacy 5D…
2 815 Ft

Termék leírása

Specifikációk:

  • Márka: Wozinsky
  • Modell: Adatvédelem

A Privacy edzett üveg fő előnyei:

  • Adatvédelem. Az adatvédelmi szűrővel csak azt látja, ami az okostelefon képernyőjén megjelenik. Egy más szögből ránéző személy számára a képernyő üresnek fog tűnni. Szabadon küldhet privát tartalmakat, például a buszon való utazás során.
  • Képernyővédő. Ha okostelefonja kiesik a kezéből, az üveg elnyeli az esés minden energiáját. Bár önmagában is megsérülhet, megvédi a törékeny képernyő felületét.
  • Könnyen telepíthető. A készlet mindent tartalmaz, ami ahhoz szükséges, hogy az üveget megfelelően elhelyezze okostelefonja képernyőjén. Ez egyszerű, és nem igényel szakember segítségét.
  • És anélkül, hogy befolyásolná okostelefonja funkcionalitását. Bár az üveg szilárd, nem zavarja a készülék normál működését. A kép élénk marad, és az érzékenységet nem befolyásolja. A készüléket a szokásos módon használja.
  • Nincsenek horpadások. Az üveget megerősített keret veszi körül, ami nemcsak az okostelefon megjelenésére van pozitív hatással, hanem mindenekelőtt további élvédelmet biztosít. Nem alakulhatnak ki csúnya repedések, és az üveg alá nem juthatnak be részecskék

Teljes leírás megjelenítése

Kapcsolódó termékek