Hívjon minket (Hé-Pé 8-16)

IPhone 7 PLUS, 8 PLUS, 5D Edzett üveg, fehér

Edzett üveg iPhone 7 PLUS, 8 PLUS készülékhez, amely tökéletesen védi okostelefonja kijelzőjét a mocskolódástól, karcolódástól vagy repedéstől. Megtartja az érintésérzékenységet. A csomag tartalmaz egy felhordókészletet az üveg felhelyezéséhez.

  • Vastagság: 0.33 mm
  • Keménység: 9H
  • Szín: fekete

 

 

További információk ›

Raktáron 8 db További információk › Megrendelések 14. 4. 16:00, várható kézbesítés: Önnél kedden 4. 16.
2 105 Ft 1 741 Ft Ár áfa nélkül
Termékkód: 2019090203
Garancia: 24 hónap
Leírás és paraméterek
IPhone 7 PLUS, 8 PLUS, 5D Edzett üveg, fehér
IPhone 7 PLUS, 8…
2 105 Ft

Termék leírása

Edzett üveg iPhone 7 PLUS, 8 PLUS fehér

Védje iPhone 7 PLUS, 8 PLUS készülékét 9H keménységű edzett üveggel, mindössze 0,33 mm vastagsággal!

Ne hagyja, hogy az alacsony ár megtévessze, ez az védő edzett üveg iPhone 7 PLUS, 8 PLUS prémium minőségű. A 9H keménység nem csak tökéletesen védi az iPhone kijelzőjét a karcolásoktól vagy töréstől, hanem tökéletes képi tisztaságot is biztosít, megőrzi az érintésérzékenységet és kiválóan eltakarja a karcolásokat a kijelzőn.

Nincs ujjlenyomat

Az edzett üveg az iPhone 7 PLUS, 8 PLUS készülékhez speciális oleofób bevonattal rendelkezik, amely visszautasítja a zsírt. Az iPhone kijelzője ujjlenyomat- és szennyeződésmentes lesz, amelyek általában megtapadnak rajta.

Vékony, de erős

Mindezen nagyszerű tulajdonságok ellenére az iPhone 7 PLUS, 8 PLUS számára készült edzett védőüveg nagyon vékony - mindössze 0,33 mm. Ez azt jelenti, hogy az alma logóval ellátott okostelefonod kijelzőjén nem is fogod érezni.

*A képek kizárólag tájékoztató jellegűek.

Az alkalmazást bárki használhatja

Egy másik nagy előnye ennek az edzett üvegnek az iPhone 7 PLUS, 8 PLUS készülékhez az nagyon egyszerű alkalmazás. Az alkalmazási készletnek köszönhetően az edzett üveg felhelyezése okostelefonja kijelzőjére gyerekjáték lesz.

Tökéletes tapadás

Eltérően néhány más edzett üvegtől, az iPhone 7 PLUS, 8 PLUS edzett üveg teljes felületét ragasztóval borítjuk, amely garantálja a tökéletes tapadást az edzett üveg teljes felületén. A védőüveg szélei nem hámlanak le vagy nem válnak le.

A csomag tartalma:

  • 1x edzett védőüveg
  • 1x száraz törlőkendől
  • 1x nedves törlőkendő

Teljes leírás megjelenítése

Kapcsolódó termékek