Hívjon minket (Hé-Pé 8-16)

IPhone 7 PLUS, 8 PLUS Edzett üveg

Edzett üveg iPhone 7 PLUS, 8 PLUS, amely tökéletesen védi okostelefonja kijelzőjét a mocskolódástól, karcolódástól vagy repedéstől. Megtartja az érintésérzékenységet. A csomag tartalmaz egy felhordókészletet az üveg felhelyezéséhez.

  • Vastagság: 0.33 mm
  • Keménység: 9H

 

 

További információk ›

Raktáron > 10 db További információk › Megrendelések 25. 2. 16:00, várható kézbesítés: Önnél kedden 2. 27.
975 Ft 806 Ft Ár áfa nélkül
Termékkód: 201895
Garancia: 24 hónap
Leírás és paraméterek
IPhone 7 PLUS, 8 PLUS Edzett üveg
IPhone 7 PLUS, 8…
975 Ft

Termék leírása

Edzett üveg iPhone 7 PLUS, 8 PLUS telefonhoz

Védje iPhone 7 PLUS, 8 PLUS telefont 9H keménységű edzett üveggel, mindössze 0,33 mm vastagsággal!

Ne hagyja, hogy az alacsony ár megtévessze, ez az védő edzett üveg iPhone 7 PLUS, 8 PLUS prémium minőségű. A 9H keménység nem csak tökéletesen védi az iPhone kijelzőjét a karcolásoktól vagy töréstől, hanem tökéletes képi tisztaságot is biztosít, megőrzi az érintésérzékenységet és kiválóan eltakarja a karcolásokat a kijelzőn.

Nincs ujjlenyomat

Az edzett üveg az iPhone 7 PLUS, 8 PLUS készülékhez speciális oleofób bevonattal rendelkezik, amely visszautasítja a zsírt. Az iPhone kijelzője ujjlenyomat- és szennyeződésmentes lesz, amelyek általában megtapadnak rajta.

Vékony, de erős

Mindezen nagyszerű tulajdonságok ellenére az iPhone 7 PLUS, 8 PLUS számára készült edzett védőüveg nagyon vékony - mindössze 0,33 mm. Ez azt jelenti, hogy még csak nem is fogod érezni az alma logóval ellátott okostelefonod kijelzőjén.

*A képek kizárólag tájékoztató jellegűek.

Az alkalmazást bárki használhatja

Egy másik nagy előnye ennek az edzett üvegnek az iPhone 7 PLUS, 8 PLUS készülékhez az nagyon egyszerű alkalmazás. Az alkalmazási készletnek köszönhetően az edzett üveg felhelyezése okostelefonja kijelzőjére gyerekjáték lesz.

Tökéletes tapadás

Eltérően néhány más edzett üvegtől, az iPhone 7 PLUS, 8 PLUS edzett üveg teljes felületét ragasztóval borítjuk, amely garantálja a tökéletes tapadást az edzett üveg teljes felületén. A védőüveg szélei nem hámlanak le vagy nem válnak le.

A csomag tartalma:

  • 1x edzett törlőkendő
  • 1x száraz ruhával
  • 1x nedves törlőkendő

Teljes leírás megjelenítése

Kapcsolódó termékek