Hívjon minket (Hé-Pé 8-16)

Forcell ovális autós tartó a szellőzőrácsba való beszereléshez

A Forcell Oval Car Holder egy praktikus kiegészítő, amely lehetővé teszi, hogy kényelmesen és biztonságosan használhassa okostelefonját vezetés közben. A nagy távolságtartományban kihúzható bilincsek és a szívórácsba történő rögzítés lehetővé teszi az egyéni igényeknek megfelelő beállítást.

További információk ›

Raktáron 3 db További információk › Megrendelések 3. 12. 16:00, várható kézbesítés: Önnél kedden 12. 5.
2 390 Ft 1 975 Ft Ár áfa nélkül
Termékkód: P11716
Garancia: 24 hónap
Leírás és paraméterek
Forcell ovális autós tartó a szellőzőrácsba való beszereléshez
Forcell ovális…
2 390 Ft

Termék leírása

Rögzített támogatás

A Forcell tartóval mindig kéznél lesz a telefonja minden utazás során. Az utazás előtt vagy közvetlenül az utazás után a gombokkal ellátott kihúzható karok segítenek behelyezni vagy kivenni a telefont. A tartós kialakítás lehetővé teszi, hogy készülékét függőleges helyzetben rögzítse - a töltőport és a fejhallgató bemenet akadálymentesen marad, így mindig kényelmesen használhatja őket. A stabil kapcsok dinamikus vezetés közben is stabilan tartják az okostelefont, a puha habszivacs borítás pedig megvédi a készüléket a karcolásoktól.

Jól illeszkedő

A különböző beállítási lehetőségeknek köszönhetően a bölcsőt könnyedén testre szabhatja, ami jól jön, ha több sofőrrel osztozik az autón. A bölcső karfáinak távolsága elég széles (40-100 mm) ahhoz, hogy különböző méretű okostelefonok vagy navigációs készülékek is elférjenek rajta, az alsó támaszok pedig megakadályozzák a készülékek véletlen lecsúszását. Kövesse az útvonalat, nézze meg az értesítéseket vagy váltson zeneszámot a készülék kijelzőjén, teljes biztonságban Ön és utasai számára.

Egyszerű telepítés

A tartó kiváló minőségű műanyagból készült, és a szellőzőrácsba rögzíthető, így minimálisra csökkenti a láthatósági problémákat és növeli a biztonságot vezetés közben. A stabil illeszkedés biztosítja, hogy még nagyon rázós utakon is a helyén maradjon a készülék, és ne sérüljön meg.

Specifikációk:

  • Szín: fekete
  • Felszerelés: szellőzőrács
  • Kar távolság: 40-100 mm

Teljes leírás megjelenítése

Kapcsolódó termékek