Hívjon minket (Hé-Pé 9-14)

Forcell Flexible Nano Glass hibrid üveg, iPhone 14 Pro Max, átlátszó

A legmodernebb Forcell Rugalmas törésálló hibrid üveg. Biomaster antimikrobiális bevonattal rendelkezik, amely hatékonyan távolítja el a mikroorganizmusokat. A rugalmas kialakításnak köszönhetően az üveg nagyon könnyen felszerelhető.

További információk ›

Raktáron 2 db További információk › Megrendelések 26. 6. 16:00, várható kézbesítés: Önnél pénteken 6. 28.
2 815 Ft 2 326 Ft Ár áfa nélkül
Termékkód: P11675
Garancia: 24 hónap
Leírás és paraméterek
Forcell Flexible Nano Glass hibrid üveg, iPhone 14 Pro Max, átlátszó
Forcell Flexible…
2 815 Ft

Termék leírása

Rugalmas hibrid konstrukció = még nagyobb szilárdság!

Leejtéskor az üveg elnyeli az ütés lendületét, nem törik össze, és védi a képernyőt és a kezét. Ez az egyedülálló hibrid konstrukciónak köszönhető: az edzett üveg és a PET-fólia kombinációja egyszerre teszi az üveget strapabíróvá és rugalmassá - akár 180 fokban is hajlítható!

Az antimikrobiális bevonat véd a mikrobák ellen.

A Biomaster egy antimikrobiális szer, amely hatékony és tartós védelmet nyújt a káros baktériumok és mikrobák ellen. Az így keletkező antimikrobiális bevonat ezüstionokat szabadít fel, amelyek a baktériumok növekedésének gátlásával hatékony védelmet nyújtanak a legtöbb mikrobával szemben. A bevonat tulajdonságait bemutató tanúsítvány letölthető a termékkártyáról.

Tökéletes interakció a telefonnal

A nagyfokú átlátszóság azt jelenti, hogy az üveg felhelyezése nem befolyásolja a képminőséget, és a vékony kialakítás (mindössze 0,3 mm!) nem tompítja a telefont. Az oleofób bevonat csökkenti az ujjlenyomatokat, amelyek nemcsak csúnyán néznek ki, de az okostelefonnal való munkát is megnehezítik.

Az Ön okostelefon modelljéhez igazított üveg

Minden üveg egyedi, az Ön okostelefon-modelljéhez igazított kialakítással rendelkezik. A precíz kivágások a telefon kialakításától függően akadálytalan hozzáférést biztosítanak a hangszóróhoz, a mikrofonhoz vagy a gombokhoz. Az ujjlenyomat-olvasóval ellátott modellek esetében az üveg tökéletesen együttműködik, és biztosítja a szabad működést.

Rugalmas kialakítás a könnyű telepítéshez

A Forcell Flexible rendszer telepítése nagyon egyszerű, és az átlagfelhasználó számára is megoldható. A hozzáadott PET-fóliának köszönhetően az üveg könnyen meghajlik és alkalmazkodik a képernyő felületéhez. Javasoljuk, hogy nézze meg a videót, amelyben részletesen bemutatjuk az üveg beépítését.

Az Állami Higiéniai Intézet által az egészségre és a környezetre biztonságos termékként tanúsított.

A Forcell Flexible szemüvegek a Lengyel Nemzeti Higiéniai Intézet (PZH) higiéniai tanúsítványával rendelkeznek. A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy biztos lehet benne, hogy az Ön által használt termék nemcsak az Ön testére, hanem a környezetre is teljesen biztonságos. A tanúsítványt a termékkártyáról töltheti le.

Specifikációk:

 • Anyag: edzett üveg 9H + PET-fólia
 • A képernyő lefedettségi foka: a teljes képernyőt lefedi.
 • Ragasztó: az egész képernyőn
 • Vastagság: 0,30 mm
 • Oleofób bevonat: igen
 • Tanúsítás: Biomaster, PZH

Csomag:

 • Hibrid üveg
 • Nedves törlőkendő
 • Száraz törlőkendő
 • Por matrica
 • Nano bevonat ruhával

Teljes leírás megjelenítése

Kapcsolódó termékek