Hívjon minket (Hé-Pé 8-16)

Yesido C192 Visszapillantó tükör tartó állítható szöggel, fekete színben

A Yesido C192 egy fekete színű tartó, amelyet az autó visszapillantó tükrére terveztek. Ezt a terméket úgy tervezték, hogy lehetővé tegye a különböző eszközök, például okostelefonok, navigációs rendszerek vagy más elektronikus eszközök egyszerű és biztonságos rögzítését a jármű szélvédőjén.

További információk ›

Raktáron 1 db További információk › Megrendelések 16:00, várható kézbesítés: Önnél pénteken 3. 1.
3 380 Ft 2 793 Ft Ár áfa nélkül
Termékkód: P13085
Garancia: 24 hónap

Termék leírása

A termék főbb jellemzői:

  1. Állítható szög: A Yesido C192 állítható szöggel rendelkezik, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a tartó helyzetét az igényeiknek és kényelmüknek megfelelően állítsák be.
  2. Univerzális kompatibilitás.
  3. Egyszerű telepítés: A visszapillantó tükör tartójának felszerelése egyszerű és nem igényel speciális szerszámokat. Egyszerűen csak rögzítse a visszapillantó tükörhöz, és állítsa be a szöget.
  4. Stabilitás és biztonság.
  5. Fekete kialakítás: A tartó elegáns fekete kialakítással rendelkezik, amely könnyen illeszkedik a legtöbb jármű belsejébe.

Ez a visszapillantó tükör tartó hasznos kiegészítő azon járművezetők számára, akik könnyen elérhetővé szeretnék tenni készüléküket, miközben szemüket az úton tartják. A tartó használatakor azonban fontos, hogy tartsa be a biztonságos vezetés szabályait, és ne használjon olyan eszközöket, amelyek vezetés közben elvonhatják a figyelmet.

Teljes leírás megjelenítése

Kapcsolódó termékek