Hívjon minket (Hé-Pé 8-16)

Xiaomi Redmi Note 10 5G / Poco M3 Pro / M3 Pro 5G Edzett üveg

Edzett üveg Xiaomi Redmi Note 10 5G / Poco M3 Pro / M3 Pro 5G, amely tökéletesen védi okostelefonja kijelzőjét a piszoktól, karcolásoktól vagy repedésektől. Megtartja az érintésérzékenységet. A csomag tartalmaz egy felhordókészletet az üveghez. Az üveg csak a kijelző lapos részét fedi. A maximális védelem érdekében javasoljuk, hogy fontolja meg 5D üveg vásárlását kínálatunkból.

  • Vastagság: 0.33 mm
  • Keménység: 9H

További információk ›

Raktáron > 10 db További információk › Megrendelések 16:00, várható kézbesítés: Önnél pénteken 3. 1.
1 020 Ft 841 Ft Ár áfa nélkül
Termékkód: P4412
Garancia: 24 hónap
Leírás és paraméterek
Xiaomi Redmi Note 10 5G / Poco M3 Pro / M3 Pro 5G Edzett üveg
Xiaomi Redmi Note…
1 020 Ft

Termék leírása

Edzett üveg a Xiaomi Redmi Note 10 5G / Poco M3 Pro / M3 Pro 5G telefonhoz

Védje Xiaomi Redmi Note 10 5G / Poco M3 Pro / M3 Pro 5G telefont 9H edzett üveggel és mindössze 0,33 mm vastagsággal!

Ne hagyja, hogy az alacsony ár megtévessze, ez az védő edzett üveg Xiaomi Redmi Note 10 5G / Poco M3 Pro / M3 Pro 5G prémium minőségű. A 9H keménység nem csak tökéletesen védi a Xiaomi kijelzőjét a karcolásoktól vagy töréstől, hanem tökéletes képi tisztaságot biztosít, megőrzi az érintésérzékenységet és kiválóan eltakarja a karcolásokat a kijelzőn.

Nincs ujjlenyomat

A Xiaomi Redmi Note 10 5G / Poco M3 Pro / M3 Pro 5G edzett üveg speciális oleofób réteggel van bevonva, amely visszaveri a zsírt. Xiaomi kijelzője így ujjlenyomat- és szennyeződésmentes lesz, amelyek általában megtapadnak rajta.

Vékony, de erős

De mindezen nagyszerű tulajdonságok ellenére a Xiaomi Redmi Note 10 5G / Poco M3 Pro / M3 Pro 5G számára készült edzett védőüveg nagyon vékony - mindössze 0,33 mm. Ez azt jelenti, hogy még csak nem is fogja érezni az okostelefon kijelzőjén.

*A képek kizárólag tájékoztató jellegűek.

Az alkalmazást bárki használhatja

Egy másik nagy előnye ennek az edzett üvegnek a Xiaomi Redmi Note 10 5G / Poco M3 Pro / M3 Pro 5G számára, hogy nagyon könnyen alkalmazható. Az alkalmazási készletnek köszönhetően az edzett üveg felhelyezése okostelefonja kijelzőjére gyerekjáték lesz.

Tökéletes tapadás

Eltérően néhány más edzett üvegtől, a Xiaomi Redmi Note 10 5G / Poco M3 Pro / M3 Pro 5G edzett üveg teljes felülete ragasztóval van bevonva, amely biztosítja a tökéletes tapadást az edzett üveg teljes felületén. Ez azt jelenti, hogy a védőüveg szélei nem válnak le vagy nem válnak le.

A csomag tartalma:

  • 1x edzett védőüveg
  • 1x száraz ruhával
  • 1x nedves törlőkendő

A termék a következő kategóriákba sorolt

Xiaomi Redmi Note 10 5G edzett üvegek Poco M3 Pro 5G

Teljes leírás megjelenítése

Kapcsolódó termékek