Hívjon minket (Hé-Pé 8-16)

Xiaomi Redmi 9T Edzett üveg

Edzett üveg a Xiaomi Redmi 9T telefonhoz, amely tökéletesen védi okostelefonja kijelzőjét a mocskolódástól, karcolódástól vagy repedéstől. Megtartja az érintésérzékenységet. A csomag tartalmaz egy felhelyezési készletet az üveghez. Az üveg csak a kijelző lapos részét fedi. A maximális védelem érdekében javasoljuk, hogy fontolja meg 5D üveg vásárlását kínálatunkból.

  • Vastagság: 0.33 mm
  • Keménység: 9H

 

További információk ›

Raktáron > 10 db További információk › Megrendelések 16:00, várható kézbesítés: Önnél pénteken 3. 1.
1 060 Ft 876 Ft Ár áfa nélkül
Termékkód: P5906
Garancia: 24 hónap
Leírás és paraméterek
Xiaomi Redmi 9T Edzett üveg
Xiaomi Redmi 9T…
1 060 Ft

Termék leírása

Edzett üveg a Xiaomi Redmi 9T telefonhoz

Védje Xiaomi Redmi 9T telefont egy 9H keménységű és mindössze 0,33 mm vastagságú edzett üveggel!

Ne hagyja, hogy az alacsony ár megtévessze, ez az védő edzett üveg Xiaomi Redmi 9T prémium minőségű. A 9H keménység nem csak tökéletesen védi a Xiaomi képernyőjét a karcolásoktól vagy töréstől, hanem tökéletes képtisztaságot biztosít, megőrzi az érintésérzékenységet és kiválóan eltakarja a karcolásokat a kijelzőn.

Nincs ujjlenyomat

A Xiaomi Redmi 9T edzett üvege speciális oleofób bevonattal rendelkezik, amely taszítja a zsírt. Xiaomi kijelzője így ujjlenyomat- és szennyeződésmentes lesz, amelyek általában megtapadnak rajta.

Vékony, de erős

Mindezen nagyszerű tulajdonságok ellenére a Xiaomi Redmi 9 számára készült edzett védőüveg nagyon vékony - mindössze 0,33 mm. Ez azt jelenti, hogy még csak nem is fogja érezni az okostelefon kijelzőjén.

Mindenki tudja kezelni az alkalmazást

Egy másik nagy előnye ennek az edzett üvegnek a Xiaomi Redmi 9T számára az nagyon egyszerű alkalmazás. Az alkalmazási készletnek köszönhetően az edzett üveg felhelyezése okostelefonja kijelzőjére gyerekjáték lesz.

Tökéletes tapadás

Eltérően néhány más edzett üvegtől, a Xiaomi Redmi 9T edzett üvegének teljes felületét ragasztó ragasztóval borítják, amely biztosítja a tökéletes tapadást az edzett üveg teljes felületén. A védőüveg szélei nem válnak le vagy válnak le.

A csomag tartalma:

  • 1x edzett védőüveg
  • 1x száraz törlőkendő
  • 1x nedves törlőkendő

Teljes leírás megjelenítése

Kapcsolódó termékek