Hívjon minket (Hé-Pé 9-14)

Xiaomi Redmi 8 / 8A edzett üveg

Edzett üveg Xiaomi Redmi 8 / 8A, amely tökéletesen védi okostelefonja kijelzőjét a piszoktól, karcolásoktól vagy repedésektől. Megtartja az érintésérzékenységet. A csomag tartalmaz egy készletet az alkalmazáshoz üveg. Az üveg csak a kijelző lapos oldalát fedi. A maximális védelem érdekében javasoljuk, hogy fontolja meg az 5D üveg megvásárlását.

  • Vastagság: 0.33 mm
  • Keménység: 9H

 

További információk ›

Raktáron > 10 db További információk › Megrendelések 26. 6. 16:00, várható kézbesítés: Önnél pénteken 6. 28.
1 060 Ft 876 Ft Ár áfa nélkül
Termékkód: 2019110902
Garancia: 24 hónap
Leírás és paraméterek
Xiaomi Redmi 8 / 8A edzett üveg
Xiaomi Redmi 8 / 8A…
1 060 Ft

Termék leírása

Edzett üveg a Xiaomi Redmi 8 / 8A készülékhez

Védje Xiaomi Redmi 8 / 8A készülékét 9H keménységű és mindössze 0,33 mm vastagságú edzett üveggel!

Ne hagyja, hogy az alacsony ár megtévessze, ez az védő edzett üveg Xiaomi Redmi 8 / 8A prémium minőségű. A 9H keménység nem csak tökéletesen védi a Xiaomi kijelzőjét a karcolásoktól vagy töréstől, hanem tökéletes képi tisztaságot biztosít, megőrzi az érintésérzékenységet és kiválóan eltakarja a karcolásokat a kijelzőn.

Nincs ujjlenyomat

A Xiaomi Redmi 8 / 8A edzett üveg speciális oleofób réteggel van ellátva, amely visszautasítja a zsírt és a zsírt. Xiaomi kijelzője így ujjlenyomat- és szennyeződésmentes lesz, amelyek általában megtapadnak rajta.

Vékony, de erős

Mindezen nagyszerű tulajdonságok ellenére a Xiaomi Redmi 8 / 8A számára készült edzett védőüveg nagyon vékony - mindössze 0,33 mm. Ez azt jelenti, hogy még csak nem is fogja érezni az okostelefon kijelzőjén.

*A képek kizárólag tájékoztató jellegűek.

Az alkalmazást bárki használhatja

Egy másik nagy előnye ennek az edzett üvegnek a Xiaomi Redmi 8 / 8A számára, hogy nagyon könnyen alkalmazható. Az alkalmazási készletnek köszönhetően az edzett üveg felhelyezése okostelefonja kijelzőjére gyerekjáték lesz.

Tökéletes tapadás

Eltérően néhány más edzett üvegtől, a Xiaomi Redmi 8 edzett üveg teljes felületét ragasztóval borítják, amely biztosítja a tökéletes tapadást az edzett üveg teljes felületén. Ezért nem áll fenn annak a veszélye, hogy a védőüveg szélei leválnak vagy leválnak.

A csomag tartalma:

  • 1x edzett védőüveg
  • 1x száraz törlőkendő
  • 1x nedves törlőkendő

A termék a következő kategóriákba sorolt

Redmi 8A Redmi 8

Teljes leírás megjelenítése

Kapcsolódó termékek