Hívjon minket (Hé-Pé 8-16)

Xiaomi Redmi 4X Edzett üveg

Tiszta edzett üveg Xiaomi Redmi 4X, amely tökéletesen védi okostelefonod kijelzőjét a piszoktól, karcolásoktól vagy repedésektől. A csomagban található egy alkalmazási készlet üveg. Ez az üveg csak a kijelző sík részét fedi le, és alkalmas védőburkolattal való kombinálásra. Ha az ívelt élek fölé szeretné az üveget, vásároljon fekete vagy fehér üveget a kínálatunkból.

  • Vastagság: 0.33 mm
  • Keménység: 9H

 

 

További információk ›

Raktáron > 10 db További információk › Megrendelések 16:00, várható kézbesítés: Önnél hétfőn 12. 11.
920 Ft 760 Ft Ár áfa nélkül
Termékkód: 201601
Garancia: 24 hónap
Leírás és paraméterek
Xiaomi Redmi 4X Edzett üveg
Xiaomi Redmi 4X…
920 Ft

Termék leírása

Edzett üveg a Xiaomi Redmi 4X telefonhoz, átlátszó

Védje Xiaomi Redmi 4X telefont 9H keménységű, átlátszó, edzett üveggel, melynek vastagsága mindössze 0,33 mm!

Ne hagyja, hogy az alacsony ár megtévessze, ez az tiszta edzett védőüveg Xiaomi Redmi 4X prémium minőségű. A 9H keménység nem csak tökéletesen védi a Xiaomi kijelzőjét a karcolásoktól vagy töréstől, hanem tökéletes képi tisztaságot biztosít, megőrzi az érintésérzékenységet és kiválóan eltakarja a karcolásokat a kijelzőn.

Nincs ujjlenyomat

A Xiaomi Redmi 4X edzett üvege speciális oleofób réteggel van bevonva, amely visszautasítja a zsírt. Xiaomi kijelzője így ujjlenyomat- és szennyeződésmentes lesz, amelyek általában megtapadnak rajta.

Vékony, de erős

Mindezen nagyszerű tulajdonságok ellenére a Xiaomi Redmi 4X számára készült edzett védőüveg nagyon vékony - mindössze 0,33 mm. Ez azt jelenti, hogy még csak nem is fogja érezni az okostelefon kijelzőjén.

*A képek kizárólag tájékoztató jellegűek.

Az alkalmazást bárki használhatja

Egy másik nagy előnye ennek az edzett üvegnek a Xiaomi Redmi 4X-hez az nagyon egyszerű alkalmazás. Az alkalmazási készletnek köszönhetően az edzett üveg felhelyezése okostelefonja kijelzőjére gyerekjáték lesz.

Tökéletes tapadás

Eltérően néhány más edzett üveggel, a Xiaomi Redmi 4X edzett üveg teljes felületét ragasztóval borítják, amely biztosítja a tökéletes tapadást az edzett üveg teljes felületén. Ezért nem áll fenn annak a veszélye, hogy a védőüveg szélei leválnak vagy leválnak.

A csomag tartalma:

  • 1x edzett védőüveg
  • 1x száraz törlőkendő
  • 1x nedves törlőkendő

Az üvegméretre vonatkozó információk (link)

Teljes leírás megjelenítése