Hívjon minket (Hé-Pé 8-16)

Wozinsky Watch Glass hibrid üveg, Samsung Galaxy Watch 3 41 mm, fekete

Szeretné, ha az okosórája karcálló lenne? Válassza a Wozinsky üveget. A Wozinsky Watch Glass egy hibrid üveg, amely vékony, de tartós bevonattal rendelkezik. Kristálytiszta tisztaságot és tökéletes színvisszaadást biztosít. Megtartja az óra összes funkcióját, beleértve az érintésérzékenységet is. A Wozinsky Watch Glass nagyon könnyen felszerelhető, és tökéletesen illeszkedik az óra minden ívéhez.

További információk ›

Raktáron 7 db További információk › Megrendelések 16:00, várható kézbesítés: Önnél csütörtökön 2. 29.
2 390 Ft 1 975 Ft Ár áfa nélkül
Termékkód: P9256
Garancia: 24 hónap
Leírás és paraméterek
Wozinsky Watch Glass hibrid üveg, Samsung Galaxy Watch 3 41 mm, fekete
Wozinsky Watch…
2 390 Ft

Termék leírása

Specifikációk:

  • Márka.
  • Modell: Wozinsky Watch Glass

A Wozinsky Watch Glass Hybrid kiemelkedő elemei:

  • Tökéletes átláthatóságot biztosít. A hibrid üveg üvegporból készül, ami segít megőrizni a valódi színeket és a kép élességét.
  • Pontosan illeszkedik az okosóra tokjához. A Wozinsky Watch Glass pontosan illeszkedik az óra görbületéhez.
  • Megvédi az okosórát a karcolásoktól. Kompatibilis a keretekkel és a boríték tokokkal.
  • Az üveg másodpercek alatt felszerelhető. Csak húzza le a fóliát, és ragassza az üveget az órára, miközben a széleket tartja.
  • Lehetővé teszi az óra összes funkciójának használatát. Nem befolyásolja a kijelző érintési funkcióit

A Wozinsky Watch Glass Hybrid az erőt és a kivételes rugalmasságot ötvözi. Ez a gyártás módjának köszönhető. A kialakítás megakadályozza, hogy az üveg törés esetén összetörjön, miközben teljes átláthatóságot biztosít. Nem kell aggódnia a tompa színek vagy elmosódott képek miatt.

A Wozinsky Watch Glass nemcsak a kijelző közepét, hanem a kijelző minden szélét is védi. Ezt a hibrid üveget úgy tervezték, hogy tökéletesen illeszkedjen az okosóra minden ívéhez. Így biztos lehet benne, hogy az üveg pontosan illeszkedik a kijelzőhöz.

A hibrid üveg rendkívül karc- és szennyeződésálló. Ezenkívül minden egyes Wozinsky Watch Glass tökéletesen a kijelző lapos részének alakjára van vágva. Ez a kivágás biztosítja, hogy az üveg teljesen kompatibilis legyen más tartozékokkal. A Wozinsky Watch Glass fekete kerettel is rendelkezik, hogy jobban illeszkedjen a kijelző színéhez.

Gyors és problémamentes üvegszerelés

Az üveg beszerelése csak néhány percet vesz igénybe. Először is alaposan tisztítsa meg az óra kijelzőjét, és győződjön meg róla, hogy a felület teljesen száraz. Húzza le a fólia ragasztót védő részét - ez az az oldal, amelyik közvetlenül a kijelzőre tapad. Helyezze az üveget az órához, majd húzza le a fólia maradékát, és óvatosan nyomja meg széleinél fogva.

A Wozinsky óraüveg biztosítja a kényelmet az okosóra használata közben. Vékony, de karcolás- és ujjlenyomatálló. A kijelzőre ragasztva nem befolyásolja annak érzékenységét - így az óra minden funkcióját gond nélkül használhatja.

Teljes leírás megjelenítése

Kapcsolódó termékek