Hívjon minket (Hé-Pé 8-16)

Wozinsky hosszú, hajlékony telefon- és táblagéptartó, fekete (WTHBK5)

Élvezze kedvenc tévésorozatát vagy e-könyvét az ágy vagy a kanapé kényelméből. A rugalmas Wozinsky WTHBK5 telefon- vagy táblagéptartó könnyen beállítható bármilyen pozícióba: a rugalmas karnak köszönhetően bármilyen irányba elforgatható. Fontos, hogy rugalmassága ellenére a tartó nagyon stabil. Sokoldalú eszköz, amely 4,7-11 hüvelyk képátlójú telefonokat és táblagépeket egyaránt képes tartani. Bármilyen asztallapra, íróasztalra, asztalra vagy fejtámlára rögzíthető.

További információk ›

Raktáron 2 db További információk › Megrendelések 16:00, várható kézbesítés: Önnél hétfőn 5. 27.
7 905 Ft 6 533 Ft Ár áfa nélkül
Termékkód: P8857
Garancia: 24 hónap
Leírás és paraméterek
Wozinsky hosszú, hajlékony telefon- és táblagéptartó, fekete (WTHBK5)
Wozinsky hosszú,…
7 905 Ft

Termék leírása

Specifikációk:

 • Márka.
 • Modell: WTHBK5
 • Felszerelési mód: íróasztal, asztal, asztal, fejtámla
 • Kompatibilitás: 4,7-11 hüvelykes képátlóval rendelkező telefonok és táblagépek
 • Anyagok: ABS, szilikon, alumínium
 • Méretek: 110 cm
 • Súly: 368 g
 • Szín: fekete

A Wozinsky WTHBK5 rugalmas telefon- vagy táblagéptartó legfontosabb jellemzői:

 • Állítsa be a képernyő szögét pontosan úgy, ahogyan szeretné. A tartó alapja egy hajlékony kar
 • Telefonok és táblagépek számára egyaránt alkalmas. A tartó kompatibilis a 4,7-11 hüvelyk képátlójú készülékmodellekkel.
 • Lehetővé teszi a kényelmes filmnézést, videohívásokat és e-könyvek olvasását. Ideális számos mindennapi helyzethez
 • Gyorsan és kényelmesen rögzíthető. Speciális bilincsekkel rendelkezik, amelyeket az asztallaphoz vagy a fejtámlához rögzíthet.
 • Stabil marad, függetlenül attól, hogy hova van felszerelve. Csúszásmentes párnákkal és tartós konstrukcióval rendelkezik.

Állítható, rugalmas tartó telefonhoz vagy táblagéphez

A Wozinsky WTHBK5 rugalmas telefon- vagy táblagéptartó jó megoldás a gerinc és a nyak számára. Ergonomikus kialakítása két karon alapul: az egyik rugalmas, a másik rögzített. Ezeknek köszönhetően a tartó 360 fokban szabadon állítható - bármely irányban, így biztosítva a legjobb látószöget. Így tehermentesíti a nyakát és a vállát.

A rugalmas tablet- vagy telefontartó széles körű kompatibilitása

A Wozinsky WTHBK5 tartó kompatibilis a 4,7-11 hüvelyk átmérőjű készülékekkel, például az iPhone 12 Pro Max, a Samsung Galaxy S10+, az iPad mini 6 vagy a második generációs iPad Air készülékekkel. A Kindle e-könyv olvasók vagy a Nintendo Switch konzol is csatlakoztatható. A kapcsokba helyezett telefon vagy táblagép stabilan áll és nem mozog - használat közben nem esik ki.

Rugalmas telefontartó munkához és szórakozáshoz

Ez egy nagyon multifunkcionális eszköz, amely a munkahelyen és otthon is működik. A Wozinsky WTHBK5 rugalmas telefon- vagy táblagéptartó lehetővé teszi, hogy kényelmesen vlogolhasson, videókat nézhessen a YouTube-on vagy a kiválasztott VOD-szolgáltatáson, videokonferencia üzemmódban cseveghessen, konzolon játszhasson vagy e-könyvet olvashasson.

Kényelmes rögzítés sík felületre

A rugalmas telefontartó nemcsak könnyen használható és különböző szögekből állítható. A Wozinsky WTHBK5 felszerelhető asztallapra, fejtámlára, éjjeliszekrényre vagy íróasztalra. A szorítóerő egy speciális klipsznek köszönhetően könnyen beállítható. A fogantyú így tökéletesen az Ön igényeihez és körülményeihez igazítható.

Rugalmas telefon- vagy táblagéptartó merev kialakítással

A Wozinsky WTHBK5 alumíniumötvözetből és műanyagból készült. Megfelelő megerősítésekkel és csúszásmentes párnákkal rendelkezik a még jobb stabilitás érdekében.

Teljes leírás megjelenítése

Kapcsolódó termékek