Hívjon minket (Hé-Pé 9-14)

Swissten Raptor Diamond Ultra Clear 3D edzett üveg, Motorola E20, fekete

Maximális védelem

A nagy szilárdságú edzett védőüveg maximális védelmet nyújt okostelefonja képernyőjének a karcolásokkal és enyhe vagy közepes mértékű esésekkel szemben. Az üveg szélén lévő rendkívül edzett lekerekített élek növelik az ellenállást, amikor a telefon a kijelző szélére esik, és meghosszabbítják az üveg élettartamát.

További információk ›

Raktáron 1 db További információk › Megrendelések 20. 6. 16:00, várható kézbesítés: Önnél hétfőn 6. 24.
6 350 Ft 5 247 Ft Ár áfa nélkül
Termékkód: P12826
Garancia: 24 hónap
Leírás és paraméterek
Swissten Raptor Diamond Ultra Clear 3D edzett üveg, Motorola E20, fekete
Swissten Raptor…
6 350 Ft

Termék leírása

Egyértelmű átláthatóság

A Swissten Raptor edzett védőüveg tiszta átlátszósággal rendelkezik, amely nem befolyásolja a színes kijelzőt. Ez a tulajdonság a kijelzőt éjszaka és napfényben is láthatóvá és olvashatóvá teszi. A SWISSTEN RAPTOR üveg átlátszóságát szelfik készítésekor is értékelik, ahol az üveg nem zavarja a fényképek minőségét, és lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a legjobb minőségben készítsenek képeket barátaikkal.

Táska-barát

A "CASE FRIENDLY" üvegkategóriába tartozó SWISSTEN RAPTOR üveg optimális mérete lehetővé teszi a tokok széles választékával való könnyű kombinálást. Az optimális méreteknek köszönhetően az üveg jól kombinálható a legtöbb tokkal anélkül, hogy felemelkedne és kellemetlen buborékok keletkeznének a széleken. Az üveg az ultravékony kialakításnak köszönhetően megőrzi az okostelefon vonzó dizájnját.

Továbbfejlesztett oleofób bevonat

A SWISSTEN RAPTOR edzett üveg továbbfejlesztett oleofób réteggel rendelkezik, amely jelentősen csökkenti a telefon használata során a kijelzőre kerülő ujjlenyomatokat. Ezáltal a kijelző sokkal tisztábbá és a kép élesebbé válik.

Egyszerű telepítés ESD réteggel

Az ESD (elektrosztatikus kisülés) réteg tökéletes tapadást biztosít, és megakadályozza a por vonzását a környezetből. Ez a réteg egyszerűbbé és gyorsabbá teszi a telepítési folyamatot, és csökkenti annak kockázatát, hogy por és más apró részecskék kerüljenek az üveg és a kijelző közé. A Swissten Raptor egy készletet is tartalmaz, amellyel az üveg könnyen felhelyezhető a telefonra. A kijelző zsírtalanításához és a szennyeződések eltávolításához szükséges nedves kendő, valamint egy száraz kendő tökéletes tisztaságot biztosít, és előkészíti az üveget a zökkenőmentes felragasztáshoz. A ragasztott üveg alá kerülő porszemcsék eltávolítására matricák is rendelkezésre állnak. A Swissten Raptor ESD ragasztórétegnek köszönhetően az üveg buborékmentes marad. Emellett a szilikon ragasztóréteg minimalizálja a kijelzőn esetlegesen keletkező karcolások láthatóságát, és megőrzi a telefon kezelőszerveinek érzékenységét.

Antibakteriális tulajdonságok

Az oleofób réteg erős antibakteriális tulajdonságokkal rendelkezik, amelyek sikeresen elpusztítják a baktériumok akár 99,9%-át.

Teljes leírás megjelenítése

Kapcsolódó termékek

Techsuit 111D Edzett üveg, Motorola Moto E13, fekete

Raktáron, hétfőn 6. 24. Önnél
2 815 Ft

Összehasonlítás

Csomag:ME 2.5D edzett üveg Motorola E13, átlátszó

Raktáron, hétfőn 6. 24. Önnél
1 260 Ft

Összehasonlítás

Techsuit CamShield, Motorola Moto E13, fekete

Raktáron, hétfőn 6. 24. Önnél
3 805 Ft

Összehasonlítás

Csomag:ME 5D edzett üveg Motorola E13, fekete

Raktáron, hétfőn 6. 24. Önnél
2 105 Ft

Összehasonlítás

Techsuit 111D Edzett üveg, Motorola Moto E20, fekete

Raktáron, hétfőn 6. 24. Önnél
2 815 Ft

Összehasonlítás

Motorola Moto E22i / E22, Edzett üveg

Raktáron, hétfőn 6. 24. Önnél
975 Ft

Összehasonlítás

Swissten 2,5D védő edzett üveg, Motorola E20

Raktáron, hétfőn 6. 24. Önnél
2 120 Ft

Összehasonlítás