Hívjon minket (Hé-Pé 8-16)

Samsung Galaxy S22 Plus 5G UV 5D Edzett üveg

UV 5D edzett üveg Samsung Galaxy S22 Plus 5G tökéletesen védi okostelefonod képernyőjét a szennyeződésektől, karcolásoktól és repedésektől. Megtartja az érintésérzékenységet. A csomag tartalmaz egy üvegfelhordó készletet mely tartalmaz egy UV-lámpát a keményítéshez.

  • UV edzett
  • Keménység: 9H

 

 

További információk ›

Raktáron 4 db További információk › Megrendelések 14. 4. 16:00, várható kézbesítés: Önnél kedden 4. 16.
4 085 Ft 3 377 Ft Ár áfa nélkül
Termékkód: P6814
Garancia: 24 hónap
Leírás és paraméterek
Samsung Galaxy S22 Plus 5G UV 5D Edzett üveg
Samsung Galaxy S22…
4 085 Ft

Termék leírása

Samsung Galaxy S22 Plus 5G UV 5D Edzett üveg, átlátszó

Védd meg Samsung Galaxy S22 Plus 5G 5D edzett üveged, UV edzéssel!

A védelmet nyújtó UV 5D edzett üveg kiváló minőségű, 9H keménységű edzett üveg, amely tökéletesen védi okostelefonja kijelzőjét annak teljes felületén a karcolásoktól vagy töréstől, Emellett tökéletes képtisztaságot biztosít, megőrzi az érintésérzékenységet és kiválóan eltakarja a kijelzőn keletkező karcolásokat.

Nincs ujjlenyomat

A Samsung Galaxy S22 Plus 5G készülékhez készült UV 5D edzett üveg speciális oleofób bevonattal rendelkezik, amely visszautasítja a zsírokat. Az okostelefon kijelzője ujjlenyomat- és szennyeződésmentes lesz, amelyek általában megtapadnak rajta.

Az alkalmazást bárki használhatja

Egy másik nagy előnye ennek az 5D edzett üvegnek a Samsung Galaxy S22 Plus 5G készülékhez az nagyon egyszerű alkalmazás. Az alkalmazási készletnek köszönhetően az okostelefon kijelzőjére való rögzítése gyerekjáték lesz.

A kijelzőnek a mellékelt kendővel történő tisztítása után alkalmazzon néhány cseppet a mellékelt ragasztóból. Vigye fel az üveget a kijelzőre, és hagyja, hogy a ragasztó spontán megolvadjon a teljes felületen. A mellékelt UV-lámpa segítségével futtassa az üveget a kijelző felett kb. 2-3 percig, ami megkeményíti a ragasztót, így az üveg tökéletesen illeszkedik a kijelzőre.

A csomag hatóköre:

  • 1x edzett védőüveg
  • 1x száraz törlőkendő
  • 1x nedves törlőkendő
  • 1x matrica a por eltávolítására és a mikrofon lefedésére
  • 1x UV lámpa micro USB csatlakozóval

Teljes leírás megjelenítése

Kapcsolódó termékek