Hívjon minket (Hé-Pé 9-14)

Samsung Galaxy A40 Edzett üveg

Edzett üveg a Samsung Galaxy A40 telefonhoz, amely tökéletesen védi okostelefonja kijelzőjét a piszoktól, karcolásoktól vagy repedésektől. Megőrzi az érintésérzékenységet. A csomag tartalmaz egy felhelyezési készletet az üveghez. Az üveg csak a kijelző sík részét védi. A maximális védelem érdekében javasoljuk, hogy vásároljon 5D üvegeket kínálatunkból.

  • Vastagság: 0.33 mm
  • Keménység: 9H

 

További információk ›

Raktáron > 10 db További információk › Megrendelések 22. 7. 11:00, várható kézbesítés: Önnél kedden 7. 23.
945 Ft 783 Ft Ár áfa nélkül
Termékkód: 2019100504
Garancia: 24 hónap
Leírás és paraméterek
Samsung Galaxy A40 Edzett üveg
Samsung Galaxy A40…
945 Ft

Termék leírása

Edzett üveg Samsung Galaxy A40

Védje Samsung Galaxy telefont A40

A 9H keménységű, edzett üveg, mindössze 0,33 mm vastagsággal!

Ne hagyja, hogy az alacsony ár megtévessze, ez az védő edzett üveg Samsung GalaxyA40 prémium minőségű. A 9H keménység nem csak tökéletesen védi okostelefonja kijelzőjét a karcolásoktól vagy töréstől, hanem tökéletes képi tisztaságot biztosít, megőrzi az érintésérzékenységet és kiválóan eltakarja a karcolásokat a kijelzőn.

Nincs ujjlenyomat

A Samsung Galaxy A40 edzett üvege speciális oleofób réteggel van bevonva, amely visszaveri a zsírt és a zsírokat. A Samsung kijelzője ujjlenyomat- és szennyeződésmentes lesz, amelyek általában megtapadnak rajta.

Vékony, de erős

De mindezen nagyszerű tulajdonságok ellenére a Samsung Galaxy A40 edzett védőüveg a Samsung Galaxy A40 számára nagyon vékony - mindössze 0,33 mm. Ez azt jelenti, hogy még az okostelefon kijelzőjén sem fogja érezni.

*A képek kizárólag tájékoztató jellegűek.

Az alkalmazást bárki használhatja

Egy másik nagy előnye ennek az edzett üvegnek a Samsung Galaxy A40 számára, hogy nagyon könnyen alkalmazható. Az alkalmazási készletnek köszönhetően az edzett üveg felhelyezése okostelefonja kijelzőjére gyerekjáték lesz.

Tökéletes tapadás

Eltérően néhány más edzett üvegtől, a Samsung Galaxy A40 edzett üveg teljes felülete ragasztóval van bevonva, amely biztosítja a tökéletes tapadást az edzett üveg teljes felületén. Nem áll fenn annak a veszélye, hogy a védőüveg szélei leválnak vagy lejönnek.

A csomag tartalma:

  • 1x edzett védőüveg
  • 1x száraz törlőkendő
  • 1x nedves törlőkendő

Teljes leírás megjelenítése

Kapcsolódó termékek