Hívjon minket (Hé-Pé 8-16)

REINDEER kesztyű okostelefonokhoz, fekete

A RENNIFER okostelefonos kesztyű forradalmi módon teszi lehetővé az intelligens eszközzel való interakciót anélkül, hogy kezét kitenné a hideg időjárásnak. Ezek az innovatív kesztyűk ötvözik a stílusos dizájnt a technológiai funkcionalitással, lehetővé téve a telefon érintőképernyőjének és egyéb funkcióinak kényelmes vezérlését.

További információk ›

Raktáron 1 db További információk › Megrendelések 24. 5. 16:00, várható kézbesítés: Önnél kedden 5. 28.
1 825 Ft 1 508 Ft Ár áfa nélkül
Termékkód: P15860
Garancia: 24 hónap
Leírás és paraméterek
REINDEER kesztyű okostelefonokhoz, fekete
REINDEER kesztyű…
1 825 Ft

Termék leírása

  • Érintőkompatibilitás: a RENNIFER kesztyűvel nem kell levennie a kesztyűt az okostelefon használatához. A speciális anyagok érzékeny és pontos interakciót tesznek lehetővé az érintőképernyővel, megkönnyítve a gépelést, az alkalmazásokban való navigálást és még sok mást.

  • Hőszigetelés: Ezek a kesztyűk nemcsak az érintőkompatibilitást teszik lehetővé, hanem hőszigetelést is biztosítanak, hogy hideg körülmények között is melegen tartsanak. Élvezze a kényelmet és a meleget a funkcionalitás veszélyeztetése nélkül.

  • Univerzális méretezés. Az elasztikus anyag kényelmes és alkalmazkodó illeszkedést biztosít, amely a kesztyűt a helyén tartja.

  • Stílusos kialakítás. A RENNIFER kesztyű praktikus divatkiegészítő.

  • Tartósság és tartósság. Úgy tervezték, hogy ellenálljon a mindennapi használatnak és megbízható védelmet nyújtson.

A RENNIFER okostelefonos kesztyűk ideálisak azok számára, akik hideg időben is szeretnének kapcsolatban maradni. Ezekkel a kesztyűkkel maximális kényelmet és funkcionalitást élvezhet, függetlenül a kinti hőmérséklettől.

Teljes leírás megjelenítése