Hívjon minket (Hé-Pé 8-16)

Realme 6 Pro Edzett üveg

Edzett üveg a Realme 6 Pro telefonhoz , amely tökéletesen megvédi okostelefonod kijelzőjét a piszoktól, karcolásoktól vagy repedésektől. Megtartja az érintésérzékenységet. A csomagban található egy felhelyezési készlet az üveghez. Az üveg csak a kijelző lapos részét fedi. Oldalt lehet egy kis rés.

  • Vastagság: 0.33 mm
  • Keménység: 9H

 

További információk ›

Raktáron > 10 db További információk › Megrendelések 24. 5. 16:00, várható kézbesítés: Önnél kedden 5. 28.
975 Ft 806 Ft Ár áfa nélkül
Termékkód: 2020102002
Garancia: 24 hónap
Leírás és paraméterek
Realme 6 Pro Edzett üveg
Realme 6 Pro Edzett…
975 Ft

Termék leírása

A Realme 6 Pro Edzett üvege

Védje Realme 6 Pro telefont 9H Edzett üveggel és mindössze 0,33 mm vastagsággal!

Ne hagyja, hogy az alacsony ár megtévessze, ez az Védő edzett üveg a Realme 6 Pro telefonhoz prémium minőségű. A 9H keménység nem csak tökéletesen védi a Xiaomi kijelzőjét a karcolásoktól vagy töréstől, hanem tökéletes képi tisztaságot biztosít, megőrzi az érintésérzékenységet és kiválóan eltakarja a karcolásokat a kijelzőn.

Nincs ujjlenyomat

A Realme 6 Pro edzett üvege speciális oleofób bevonattal rendelkezik, amely visszautasítja a zsírt. A Xiaomi kijelzője ujjlenyomat- és szennyeződésmentes lesz, amelyek általában megtapadnak rajta.

Vékony, de erős

De mindezen nagyszerű tulajdonságok ellenére a Realme 6 Pro védő edzett üvege nagyon vékony - mindössze 0,33 mm. Ez azt jelenti, hogy még az okostelefon kijelzőjén sem fogja érezni.

*A képek kizárólag tájékoztató jellegűek.

Az alkalmazást bárki használhatja

Egy másik nagy előnye ennek az edzett üvegnek a Realme 6 Pro számára a nagyon egyszerű alkalmazás. Az alkalmazási készletnek köszönhetően az edzett üveg felhelyezése okostelefonja képernyőjére gyerekjáték lesz.

Tökéletes tapadás

Néhány más edzett üveggel ellentétben a Realme 6 Pro edzett üveg teljes felülete ragasztóval van bevonva, ami tökéletes tapadást biztosít az edzett üveg teljes felületén. Ezért nem áll fenn a védőüveg széleinek leválásának vagy leválásának veszélye.

A csomag tartalma:

  • 1x edzett védőüveg
  • 1x száraz törlőkendő
  • 1x nedves törlőkendő

Teljes leírás megjelenítése

Kapcsolódó termékek