Hívjon minket (Hé-Pé 9-14)

OPPO Reno 8T 5G edzett üveg

Edzett üveg OPPO Reno 8T 5G készülékekhez, amely tökéletesen védi okostelefonja kijelzőjét a szennyeződésektől, karcolódástól vagy repedéstől. Megtartja az érintésérzékenységet. A csomag tartalmaz az üveg felhelyezéséhez  szükséges készletet is tartalmaz.

  • Vastagság: 0.33 mm
  • Keménység: 9H

 

További információk ›

Raktáron 5 db További információk › Megrendelések 16:00, várható kézbesítés: Önnél kedden 6. 18.
1 060 Ft 876 Ft Ár áfa nélkül
Termékkód: P16151
Garancia: 24 hónap
Leírás és paraméterek
OPPO Reno 8T 5G edzett üveg
OPPO Reno 8T 5G…
1 060 Ft

Termék leírása

Edzett üveg OPPO Reno 8T 5G készülékhez

Védje OPPO Reno 8T 5G készülékét 9H edzett üveggel, amely vastagsága mindössze 0,33 mm!

Ne hagyja, hogy az alacsony ár megtévessze, ez az edzett védőüveg OPPO Reno 8T 5G készülékhez prémium minőségű. A 9H keménység nem csak tökéletesen védi az iPhone kijelzőjét a karcolásoktól vagy töréstől, hanem tökéletesen tiszta képet biztosítmegőrzi az érintésérzékenységet és kiválóan eltakarja a karcolásokat a kijelzőn.

Semmiféle ujjlenyomat

Az edzett üveg az OPPO Reno 8T 5G készülékhez speciális oleofób bevonattal rendelkezik, amely taszítja a zsiradékokat. Az okostelefon kijelzője ujjlenyomat- és szennyeződésmentes lesz.

Vékony, de erős

Mindezen nagyszerű tulajdonságok ellenére az OPPO Reno 8T 5G számára készült edzett védőüveg nagyon vékony - mindössze 0,33 mm. Ez azt jelenti, hogy az alma logóval ellátott okostelefonja kijelzőjén nem is fogja érezni.

Bárki képes a felhelyezésére

A következő nagy előnye az OPPO Reno 8T 5G készülékekre alkalmas edzett üvegnek az, hogy nagyon egyszerűen alkalmazható. Az üveg felhelyezéséhez  szükséges készletnek köszönhetően az okostelefon kijelzőjére való rögzítése gyerekjáték lesz.

Tökéletes tapadás

Eltérően néhány más edzett üvegtől, az OPPO Reno 8T 5G készülékhez készült edzett üveg teljes felülete ragasztóval bevont, ami tökéletes tapadást biztosít az edzett üveg teljes felületén. Ez azt jelenti, hogy a védőüveg szélei nem hámlanak le vagy nem válnak le.

A csomag tartalma:

  • 1x edzett védőüveg
  • 1x száraz törlőkendő
  • 1x nedves törlőkendő

Teljes leírás megjelenítése

Kapcsolódó termékek