Hívjon minket (Hé-Pé 8-16)

Motorola Moto G8 PLUS Edzett üveg

Edzett üveg a Motorola Moto G8 PLUS számára , amely tökéletesen védi okostelefonja kijelzőjét a mocskosodás, karcolás vagy repedés ellen. Megtartja az érintésérzékenységet. A csomagban található egy felhelyezési készlet üveg. Az üveg csak a kijelző lapos részét fedi.

  • Vastagság: 0.33 mm
  • Keménység: 9H

 

 

További információk ›

Raktáron 5 db További információk › Megrendelések 14. 4. 16:00, várható kézbesítés: Önnél kedden 4. 16.
1 020 Ft 841 Ft Ár áfa nélkül
Termékkód: 2020100208
Garancia: 24 hónap
Leírás és paraméterek
Motorola Moto G8 PLUS Edzett üveg
Motorola Moto G8…
1 020 Ft

Termék leírása

Edzett üveg a Motorola Moto G8 PLUS telefonhoz

Védje Motorola Moto G8 PLUS telefont 9H edzett üveggel és mindössze 0,33 mm vastagsággal!

Ne hagyja, hogy az alacsony ár megtévessze, ez az védő edzett üveg Motorola Moto G8 PLUS prémium minőségű. A 9H keménység nem csak tökéletesen védi a Xiaomi kijelzőjét a karcolásoktól vagy töréstől, hanem tökéletes képi tisztaságot biztosít, megőrzi az érintésérzékenységet és kiválóan eltakarja a karcolásokat a kijelzőn.

Nincs ujjlenyomat

A Motorola Moto G8 PLUS edzett üvege speciális oleofób bevonattal rendelkezik, amely visszautasítja a zsírt. A Xiaomi kijelzője ujjlenyomat- és szennyeződésmentes lesz, amelyek általában megtapadnak rajta.

Vékony, de erős

De mindezen nagyszerű tulajdonságok ellenére a Motorola Moto G8 PLUS edzett védőüveg nagyon vékony - mindössze 0,33 mm. Ez azt jelenti, hogy még az okostelefon kijelzőjén sem fogja érezni.

*A képek kizárólag tájékoztató jellegűek.

Az alkalmazást bárki használhatja

Egy másik nagy előnye ennek az edzett üvegnek a Motorola Moto G8 PLUS számára, hogy nagyon könnyen alkalmazható. Az alkalmazási készletnek köszönhetően az edzett üveg felhelyezése okostelefonja kijelzőjére gyerekjáték lesz.

Tökéletes tapadás

Néhány más edzett üveggel ellentétben a Motorola Moto G8 PLUS edzett üveg teljes felülete ragasztóval van bevonva, ami tökéletes tapadást biztosít az edzett üveg teljes felületén. Ez azt jelenti, hogy a védőüveg szélei nem hámlanak le vagy nem válnak le.

A csomag tartalma:

  • 1x edzett védőüveg
  • 1x száraz törlőkendő
  • 1x nedves törlőkendő

Teljes leírás megjelenítése