Hívjon minket (Hé-Pé 8-16)

Maxlife MXSW-200 Gyermek okosóra, rózsaszín

Az MXSW-200 okosóra egy olyan okosóra, amely nyomon követi a napi tevékenységeket, szórakozást kínál és számos hasznos funkcióval rendelkezik. Olyan aktív emberek számára készült, akik szeretnék figyelemmel kísérni az egészségüket, élvezni a szórakozást és nyomon követni a fontos információkat.

További információk ›

Raktáron 1 db További információk › Megrendelések 16:00, várható kézbesítés: Önnél kedden 5. 28.
9 320 Ft 7 701 Ft Ár áfa nélkül
Termékkód: P15345
Garancia: 24 hónap
Leírás és paraméterek
Maxlife MXSW-200 Gyermek okosóra, rózsaszín
Maxlife MXSW-200…
9 320 Ft

Termék leírása

Szívritmus- és alvásfigyelés

Az MXSW-200 fejlett pulzusszám-érzékelővel van felszerelve, amely lehetővé teszi a folyamatos pulzusszám-monitorozást. Ez lehetővé teszi, hogy edzés közben és mindennapi helyzetekben is nyomon követhesse a pulzusszámát. Emellett az alvásfigyelő funkció segít nyomon követni az alvás minőségét és hosszát, ami rendkívül fontos az egészség és az általános jólét szempontjából.

4 sportolási mód

Akár futó, akár túrázó vagy, vagy inkább kerékpározol, az MXSW-200 óra 4 sportmóddal rendelkezik, amelyek segítségével jobban nyomon követheted fizikai tevékenységeidet és elérheted edzési céljaidat.

Szórakozás és egyéb funkciók

Az MXSW-200 okosóra nem csak egy egészségmegőrző eszköz. Ez az óra 3 beépített játékkal rendelkezik, hogy folyamatosan szórakoztasson. Emellett kihasználhatja a zenei vezérlő funkciót, így mindig kéznél van kedvenc zenéje.
Az óra lehetővé teszi az aktuális időjárás megtekintését, és a távkioldó funkcióval fényképeket készíthet anélkül, hogy a fényképezőgépet a kezében kellene tartania. Az okosóra lehetővé teszi az okostelefonról érkező értesítések fogadását is.
Rendelkezik egy ICE (In Case of Emergency) widgettel, amely baleset esetén fontos elérhetőségi információkat mutat be.

A testreszabása

Az MXSW-200 óra lehetővé teszi a személyre szabást a 4 beépített számlapnak és az ikonok és felületek cserélhetőségének köszönhetően. Ez lehetővé teszi, hogy az óra megjelenését az ízléséhez és hangulatához igazítsa.

IP68-as vízállóság

Az okosóra IP68-as vízállósági tanúsítvánnyal rendelkezik, és ellenáll a véletlen fröccsenésnek vagy vízbe merülésnek. Az órát biztonságosan használhatod akár esőben vagy edzés közben a medencében is.

Az MXSW-200 okosóra az aktív életmód nélkülözhetetlen társa. A pulzusszám- és alvásfigyelés, a különböző sportmódok, a szórakozás, a további funkciók és a személyre szabási lehetőségek teszik ezt az okosórát tökéletes választássá mindazok számára, akiknek fontos az egészségük és a kényelmük.

Az órán a következő nyelvek használhatók: angol (mint elsődleges nyelv), lengyel, olasz, görög, svéd, dán, szlovén, szlovén, bosnyák, cseh, portugál, szlovák, lengyel, olasz, görög, svéd, dán.

Teljes leírás megjelenítése

Kapcsolódó termékek

Gyerek okosóra, kék

Raktáron, kedden 5. 28. Önnél
7 055 Ft

Összehasonlítás

Kedvezmény -18%

Gyerek okosóra i19, kék

Raktáron, kedden 5. 28. Önnél
6 915 Ft
5 640 Ft

Összehasonlítás

Gyerek okosóra, rózsaszín

Raktáron, kedden 5. 28. Önnél
7 055 Ft

Összehasonlítás

Gyerek okosóra i19, rózsaszín

Raktáron, kedden 5. 28. Önnél
6 915 Ft

Összehasonlítás

Vízálló okosóra gyerekeknek Q12, rózsaszín

Raktáron, kedden 5. 28. Önnél
7 620 Ft

Összehasonlítás

Smartwatch SW02P gyerekeknek, kék

Raktáron, kedden 5. 28. Önnél
7 765 Ft

Összehasonlítás