Hívjon minket (Hé-Pé 8-16)

JP Combo pack, 2 db edzett üveg és 2 db kameraüveg készlet, Samsung Galaxy A23

A készlet 2 edzett üveget és 2 csúszkát tartalmaz, amelyek a telefon képernyőjének védelmére szolgálnak. Ezeket a tartozékokat úgy tervezték, hogy maximális védelmet nyújtsanak készülékének a karcolásoktól, repedésektől és egyéb sérülésektől.

További információk ›

Raktáron > 10 db További információk › Megrendelések 16:00, várható kézbesítés: Önnél kedden 5. 28.
2 955 Ft 2 442 Ft Ár áfa nélkül
Termékkód: P15132
Garancia: 24 hónap
Leírás és paraméterek
JP Combo pack, 2 db edzett üveg és 2 db kameraüveg készlet, Samsung Galaxy A23
JP Combo pack, 2 db…
2 955 Ft

Termék leírása

Az edzett üvegborítások a telefon képernyőjének védőburkolatai. Rendkívül tartós anyagból készülnek, amely képes ellenállni a karcolásoknak és ütéseknek. Ezek az üvegek könnyen felhelyezhetők a kijelző felületére, és arra szolgálnak, hogy megvédjék a képernyőt a karcolásoktól, repedésekkel és egyéb fizikai sérülésekkel szemben. Ezenkívül segítenek csökkenteni a képernyőn lévő ujjlenyomatokat és zsírosodást, ami javítja a képernyő tisztaságát és fényerejét.

A lencseszemüvegek a telefon hátoldalán lévő kamera lencséjének védelmére szolgálnak. Olyan anyagból készülnek, amely megakadályozza a lencse karcolódását és szennyeződését, így mindig kiváló minőségű fényképeket és videókat készíthet. A szemüveglencsék diszkrétek és könnyen felhelyezhetők a telefon kamerájára.

A készletet úgy tervezték, hogy könnyen telepíthető legyen. Segít megvédeni telefonját a mindennapos veszélyektől, amelyeknek ki van téve, és meghosszabbítja annak élettartamát. Ezzel a készlettel optimális állapotban tarthatja telefonját, és megőrizheti annak értékét.

Teljes leírás megjelenítése

Kapcsolódó termékek