Hívjon minket (Hé-Pé 9-14)

iPhone 7, 8, SE 2020, 5D üveg, fehér

Az 5D Edzett üveg iPhone 7, 8, SE 2020 egy szuper tartós védőüveg a teljes felületén ragasztóréteggel és kiegészítő megerősítéssel. Tökéletesen védi okostelefonja képernyőjét a maszatolódástól, karcolódástól vagy repedéstől. Megtartja az érintésérzékenységet. Tartalmazza az üvegfelhordó készletet.

  • Többrétegű
  • Kiegészítően megerősített
  • Keménység: 9H

 

 

További információk ›

Raktáron > 10 db További információk › Megrendelések 26. 6. 16:00, várható kézbesítés: Önnél pénteken 6. 28.
2 675 Ft 2 209 Ft Ár áfa nélkül
Termékkód: 102
Garancia: 24 hónap
Leírás és paraméterek
iPhone 7, 8, SE 2020, 5D üveg, fehér
iPhone 7, 8, SE…
2 675 Ft

Termék leírása

5D edzett üveg iPhone 7 vagy 8 vagy SE 2020 telefonhoz, fehér

Védje iPhone 7, 8, SE 2020 telefont fehér, 5D edzett üveggel, 9H keménységgel és mindössze 0,33 mm vastagsággal!

Ne hagyja, hogy az alacsony ár megtévessze, ez az fehér 5D edzett védőüveg iPhone 7, 8 prémium minőségű. A 9H keménység nem csak tökéletesen védi az iPhone kijelzőjét a karcolásoktól vagy töréstől, hanem tökéletes képi tisztaságot is biztosít, megőrzi az érintésérzékenységet és kiválóan eltakarja a karcolásokat a kijelzőn.

Nincs ujjlenyomat

Az 5D edzett üveg iPhone 7, 8 készülékhez speciális oleofób bevonattal rendelkezik, amely visszautasítja a zsírt. Az iPhone kijelzője ujjlenyomat- és szennyeződésmentes lesz, amelyek általában megtapadnak rajta.

Vékony, de erős

Mindezen nagyszerű tulajdonságok ellenére az 5D edzett védőüveg iPhone 7, 8 készülékhez nagyon vékony - mindössze 0,33 mm. Ez azt jelenti, hogy az alma logóval ellátott okostelefonja képernyőjén nem is fogja érezni.

Az alkalmazást bárki használhatja

Egy másik nagy előnye ennek az 5D edzett üvegnek az iPhone 7 készülékhez az nagyon egyszerű alkalmazás. Az alkalmazási készletnek köszönhetően az edzett üveg felhelyezése okostelefonja kijelzőjére gyerekjáték lesz.

Tökéletes tapadás

Eltérően néhány más edzett üveggel, az iPhone 7-hez készült 5D edzett üveg teljes felületét ragasztó ragasztóval borítják, amely biztosítja a tökéletes tapadást az edzett üveg teljes felületén. Ez azt jelenti, hogy a védőüveg szélei nem fognak leválni vagy leválni.

A csomag tartalma:

  • 1x 5D védelmet nyújtó edzett üveg
  • 1x száraz törlőkendő
  • 1x nedves törlőkendő

Teljes leírás megjelenítése

Kapcsolódó termékek