Hívjon minket (Hé-Pé 9-14)

iPhone 15 Pro Max edzett üveg

Keményített üveg az iPhone 15 Pro Max készülékhez, amely tökéletesen védi okostelefonja kijelzőjét a szennyeződésektől, karcolásoktól vagy repedésektől. Megőrzi az érintésérzékenységet. A csomagban az üveg felhelyezéséhez szükséges készlet is található. Az üveg csak a kijelző lapos részét fedi. A maximális védelem érdekében javasoljuk, hogy fontolja meg 5D üveg vásárlását kínálatunkból.

  • Vastagság: 0.33 mm
  • Keménység: 9H

További információk ›

Raktáron > 10 db További információk › Megrendelések 11:00, várható kézbesítés: Önnél holnap 7. 23.
975 Ft 806 Ft Ár áfa nélkül
Termékkód: P12490
Garancia: 24 hónap
Leírás és paraméterek
iPhone 15 Pro Max edzett üveg
iPhone 15 Pro Max…
975 Ft

Termék leírása

Edzett üveg az iPhone 15 Pro Max készülékhez

Védje iPhone 15 Pro Max készülékét 9H edzett üveggel, amely vastagsága mindössze 0,33 mm!

Ne hagyja, hogy az alacsony ár megtévessze, ez az edzett védőüveg iPhone 15 Pro Max készülékhez prémium minőségű. A 9H keménység nem csak tökéletesen védi a telefon kijelzőjét a karcolásoktól vagy töréstől, hanem tökéletesen tiszta képet biztosítmegőrzi az érintésérzékenységet és kiválóan eltakarja a karcolásokat a kijelzőn.

Semmiféle ujjlenyomat

Az edzett üveg az iPhone 15 Pro Max készülékhez speciális oleofób bevonattal rendelkezik, amely taszítja a zsiradékokat. Az okostelefon kijelzője ujjlenyomat- és szennyeződésmentes lesz.

Vékony, de erős

Mindezen nagyszerű tulajdonságok ellenére az iPhone 15 Pro Max számára készült edzett védőüveg nagyon vékony - mindössze 0,33 mm. Ez azt jelenti, hogy az alma logóval ellátott okostelefonja kijelzőjén nem is fogja érezni.

Bárki képes a felhelyezésére

A következő nagy előnye az iPhone 15 Pro Max készülékekre alkalmas edzett üvegnek az, hogy nagyon egyszerűen alkalmazható. Az üveg felhelyezéséhez  szükséges készletnek köszönhetően az okostelefon kijelzőjére való rögzítése gyerekjáték lesz.

Tökéletes tapadás

Eltérően néhány más edzett üvegtől, az iPhone 15 Pro Max készülékhez készült edzett üveg teljes felülete ragasztóval bevont, ami tökéletes tapadást biztosít az edzett üveg teljes felületén. Ez azt jelenti, hogy a védőüveg szélei nem hámlanak le vagy nem válnak le.

A csomag tartalma:

  • 1x edzett védőüveg
  • 1x száraz törlőkendő
  • 1x nedves törlőkendő

Teljes leírás megjelenítése

Kapcsolódó termékek

5D edzett üveg iPhone 15 Pro Max, fekete

Raktáron, holnap 7. 23. Önnél
2 105 Ft

Összehasonlítás

BlueStar Védő edzett üveg, iPhone 15 Pro Max

Raktáron, holnap 7. 23. Önnél
1 260 Ft

Összehasonlítás

Bestsuit Flexible hibrid üveg, iPhone 15 Pro Max

Raktáron, holnap 7. 23. Önnél
1 540 Ft

Összehasonlítás