Hívjon minket (Hé-Pé 9-14)

Huawei P Smart Edzett üveg

Edzett üveg a Huawei P Smart készülékhez, amely tökéletesen védi okostelefonja kijelzőjét a mocskolódástól, karcolódástól vagy repedéstől. Megőrzi az érintésérzékenységet. A csomag tartalmaz egy felhordókészletet az üveg felhelyezéséhez. Felhívjuk figyelmét, hogy az üveg nem a 2019-es változaton van.

  • Vastagság: 0.33 mm
  • Keménység: 9H

 

 

További információk ›

Raktáron 5 db További információk › Megrendelések 26. 6. 16:00, várható kézbesítés: Önnél pénteken 6. 28.
975 Ft 806 Ft Ár áfa nélkül
Termékkód: 201897
Garancia: 24 hónap

Termék leírása

A Huawei P Smart Edzett üveg

Védje Huawei P Smart telefont 9H edzett üveggel, mindössze 0,33 mm vastagsággal!

Ne hagyja, hogy az alacsony ár megtévessze, ez az védő edzett üveg a Huawei P Smart telefonhoz prémium minőségű. A 9H keménység nem csak tökéletesen védi okostelefonja kijelzőjét a karcolásoktól vagy töréstől, hanem tökéletes képi tisztaságot biztosít, megőrzi az érintésérzékenységet és kiválóan eltakarja a karcolásokat a kijelzőn.

Nincs ujjlenyomat

A Huawei P Smart edzett üvege speciális oleofób réteggel van bevonva, amely visszaveri a zsírt. A Huawei okostelefon kijelzője így ujjlenyomat- és szennyeződésmentes lesz, amelyek általában megtapadnak rajta.

Vékony, de erős

De mindezen nagyszerű tulajdonságok ellenére a Huawei P Smarthoz készült edzett védőüveg nagyon vékony - mindössze 0,33 mm. Ez azt jelenti, hogy még az okostelefon kijelzőjén sem fogja érezni.

*A képek kizárólag tájékoztató jellegűek.

Az alkalmazást bárki használhatja

Egy másik nagy előnye ennek az edzett üvegnek a Huawei P Smarthoz, hogy nagyon könnyen alkalmazható. Az alkalmazási készletnek köszönhetően az edzett üveg felhelyezése okostelefonja kijelzőjére gyerekjáték lesz.

Tökéletes tapadás

Eltérően néhány más edzett üvegtől, a Huawei P Smart edzett üveg teljes felületét ragasztóval borítják, amely biztosítja a tökéletes tapadást az edzett üveg teljes felületén. Ezért nem áll fenn annak a veszélye, hogy a védőüveg szélei leválnak vagy leválnak.

A csomag tartalma:

  • 1x edzett védőüveg
  • 1x száraz ruhával
  • 1x nedves törlőkendő

Teljes leírás megjelenítése

Kapcsolódó termékek

Huawei P Smart Átlátszó tok

Raktáron, pénteken 6. 28. Önnél
1 115 Ft

Összehasonlítás