Hívjon minket (Hé-Pé 8-16)

ESD 5D teljes képernyő edzett üveg poreltávolítóval és egyszerű telepítéssel, iPhone 13 Pro Max

Bemutatjuk az ESD 5D edzett üvegét - a telefon védőpajzsát, amely biztonságban és gyönyörűen tartja a képernyőt. Ez az üveg nem csak egy klasszikus képernyővédő, hanem számos olyan kulcsfontosságú előnyt kínál, amelyek a legjobbak közé emelik.

További információk ›

Raktáron 3 db További információk › Megrendelések 16:00, várható kézbesítés: Önnél hétfőn 5. 27.
2 390 Ft 1 975 Ft Ár áfa nélkül
Termékkód: P15067
Garancia: 24 hónap
Leírás és paraméterek
ESD 5D teljes képernyő edzett üveg poreltávolítóval és egyszerű telepítéssel, iPhone 13 Pro Max
ESD 5D teljes…
2 390 Ft

Termék leírása

Ez az üveg nemcsak kiváló védelmet, hanem egyszerű telepítést is kínál. A csomagban talál egy szerelőkészletet, amely megkönnyíti az üveg pontos elhelyezését és a kijelző pormentesítését. Ennek a készletnek köszönhetően az üveget egyetlen buborék nélkül, könnyedén felhelyezheti a kijelzőre.

Fontos, hogy ennek az üvegnek a vastagsága nem befolyásolja telefonja kijelzőjének érzékenységét, köszönhetően a felhasznált kiváló minőségű ragasztónak. És ha valaha is el szeretné távolítani ezt az üveget, nem lesz gond, és a kijelzője sértetlen marad.

Ráadásul a buborékmentes üveg könnyű felszerelése olyan egyszerű, hogy bárki meg tudja csinálni. A mellékelt képernyőtisztító készletnek és a telepítőkeretnek köszönhetően telefonja pillanatok alatt és mindenféle gond nélkül használható lesz. Válasszon megbízható védelmet telefonja számára ezzel a kiváló minőségű 5D üveggel az ESD-től.

Teljes leírás megjelenítése

Kapcsolódó termékek