Hívjon minket (Hé-Pé 9-14)

Dudao USB és USB-C autós töltő, Power Delivery, gyorstöltés, 22,5 W, szürke (R4PQ)

A tökéletes autós töltő mindenkinek, aki a lehető legrövidebb idő alatt a legjobb eredményt várja. Az energia-visszanyerés tekintetében csak a gyors töltési technológiát, például a Power Delivery vagy a Quick Charge technológiát támogató tartozékok garantálják az ilyen hatást. De miért válasszon, amikor mindkettővel rendelkezhet? Az Ugreen új terméke USB-C PD porttal és USB porttal (QC 3.0) is rendelkezik. Így például egy iPhone X-et az előbbi bemenetre csatlakoztatva egy óra alatt 86%-ra tölti fel, míg egy hagyományos töltő (5W) ugyanennyi idő alatt csak 35%-ra állítja vissza az energiáját.

További információk ›

Raktáron 3 db További információk › Megrendelések 16:00, várható kézbesítés: Önnél kedden 6. 18.
3 240 Ft 2 676 Ft Ár áfa nélkül
Termékkód: P16058
Garancia: 24 hónap
Leírás és paraméterek
Dudao USB és USB-C autós töltő, Power Delivery, gyorstöltés, 22,5 W, szürke (R4PQ)
Dudao USB és USB-C…
3 240 Ft

Termék leírása

De a sebesség nem minden, a biztonság is számít. A beépített intelligens vezérlőrendszernek köszönhetően a tartozék nemcsak a megfelelő feszültséget igazítja az adott készülékhez, hanem annak töltöttségi szintjét is (így korlátozva az energiafogyasztást). Ezenkívül megvédi a készüléket a túlmelegedéstől, a túltöltéstől vagy a rövidzárlattól.

A töltő kicsi és könnyű, ugyanakkor nagyon kompakt kialakítású. Kiváló minőségű alumíniumból készült. Az extra stabilitást biztosító csúszásmentes fülekkel és a készülék működéséről tájékoztató LED-kijelzővel is fel van szerelve.

2 szupergyors csatlakozó

A töltő USB-C PD és USB (Quick Charge 3.0) portokkal van felszerelve, 2 szupergyors csatlakozóval, amelyek lehetővé teszik a mobileszközök gyors áramellátásának visszaállítását. Nincs többé szükség a hardverek "újratöltésére". Mostantól akár egy rövid vezetés után is szilárdan feltöltődnek.

Mindig optimális sebességgel töltődik

Az intelligens vezérlőrendszer az adott eszközhöz és ... töltöttségi szintjéhez igazítja a megfelelő feszültséget. Amikor az okostelefon közel van a teljes energia-visszanyeréshez (80% felett), a töltési sebesség lelassul, megvédve a készüléket a túltöltéstől és segítve az energiatakarékosságot.

Praktikus LED

A töltő tetején található keret alakú LED lágy, meleg fénnyel jelzi a tartozék aktivitását. Ez megkönnyíti a készülék éjszakai megtalálását is.

Specifikációk:

  • Márka Dudao
  • Material: Alumínium
  • Portok: USB QC 3.0, USB-C PD
  • Feszültség: DC 12 - 24 V
  • Teljesítmény: 22,5 W
  • LED

Teljes leírás megjelenítése

Kapcsolódó termékek