Írjon nekünk

Dudao autós töltő 2x USB / 3x szivargyújtó hub fekete (R1Pro fekete)

Dudao autós töltő 2x USB / 3x szivargyújtó hub (R1Pro)

A Dudao autós töltő a szivargyújtó csatlakozóhoz egy olyan alapvető eszköz, amely manapság minden autóban nélkülözhetetlen felszerelés. A járművezetőknek, különösen a hivatásos sofőröknek, akik sok időt töltenek az autóban, szükségük van arra, hogy a telefonjuk akkumulátorát bárhol is legyenek, fel tudják tölteni. Ezért olyan fontos, hogy minőségi töltő legyen az autóban. Ez a töltő ideális választás, mivel 3,4 A kimeneti üzemi árammal rendelkezik. Nagyon hatékony töltést tesz lehetővé telefonok és más elektronikus eszközök számára.

További információk ›

Raktáron 2 db Szállítási módok › Megrendelések 16:00, várható kézbesítés: Önnél pénteken 7. 8.
4 230 Ft 3 494 Ft Ár áfa nélkül
Termékkód: P6694
Garancia: 24 hónap
Leírás és paraméterek
Dudao autós töltő 2x USB / 3x szivargyújtó hub fekete (R1Pro fekete)
Dudao autós töltő…
4 230 Ft

Termék leírása

Ez a töltő abban különbözik a többi modelltől, hogy beépített kábellel rendelkezik, amely 3 további szivargyújtó aljzathoz való elosztóval rendelkezik. Ez azt jelenti, hogy akár 3 további töltőt vagy a szivargyújtó portjáról táplált eszközt is csatlakoztathat. Ezen kívül a felhasználónak 2 USB aljzat is rendelkezésére áll a kábel csatlakoztatásához.

A kényelem mellett a biztonság is fontos. A beépített intelligens tartozékkezelő rendszernek köszönhetően nemcsak a megfelelő feszültséget igazítja az adott eszközhöz, hanem annak töltöttségi szintjéhez is (így korlátozva az energiafogyasztást). Ezenkívül védi a készüléket a túlmelegedéstől, túltöltéstől vagy rövidzárlattól. A töltő kicsi és könnyű, ugyanakkor nagyon kompakt kialakítású.

Specifikációk:

  • Maximális kimeneti áram: 3,4 A
  • Bemeneti áram: 3,4 A: DC 12 - 24 V
  • Anyag: ABS + alumínium
  • Méretek: 109,5 mm x 55 mm x 32 mm

A termék a következő kategóriákba sorolt

Teljes leírás megjelenítése

Kapcsolódó termékek