Hívjon minket (Hé-Pé 9-14)

CSOMAG:ME 2.5D edzett üveg Xiaomi Redmi 10C, átlátszó

Az OBAL:ME edzett üveg nemcsak a minőségével, hanem ellenállhatatlan ár/teljesítmény arányával is lenyűgözi Önt. Pénztárcakímélő árával és meglepő teljesítményével tökéletes választás mindenkinek, aki meg akarja védeni készülékét.

További információk ›

Raktáron 5 db További információk › Megrendelések 20. 6. 16:00, várható kézbesítés: Önnél hétfőn 6. 24.
1 260 Ft 1 040 Ft Ár áfa nélkül
Termékkód: P15815
Garancia: 24 hónap
Leírás és paraméterek
CSOMAG:ME 2.5D edzett üveg Xiaomi Redmi 10C, átlátszó
CSOMAG:ME 2.5D…
1 260 Ft

Termék leírása

Telefonüvegünk olyan funkciókat kínál, amelyek nélkülözhetetlenné teszik:

Képernyővédelem: Az OBAL:ME üveg úgy lett kialakítva, hogy megvédje a képernyőt mind a normál használat során, mind pedig a váratlan események, például ütések és leesések esetén.

Ellenállás az ujjlenyomatokkal szemben: Fejlett üvegtechnológiánkkal kristálytiszta képeket és minimálisra csökkentett ujjlenyomatokat élvezhet.

Szemvédelem: Nemcsak a telefonodat, hanem a szemedet is megvédjük. Borítás: Az üveg csökkenti a kellemetlen sugárzást, és megvédi szemét a fáradtságtól.

Ragasztóréteg az egész üvegen: Mivel egyenletesen és szilárdan tapad a képernyőhöz, biztos lehet benne, hogy az üveg a helyén marad, és nem befolyásolja az érintőképernyő érzékenységét.

9H keménység: A 9H keménység karcálló felületet jelez. Ezt a kifejezést az elektronikus eszközök kijelzőinek és felületeinek védelmére alkalmas anyagok leírására használják.

A2,5D és az 5D védőüvegek közötti különbség a képernyő lefedettségének alakjában és mértékében rejlik: a 2,5D-nek nincsenek ívelt élei a peremén, és a képernyő sík részét fedi le, míg az 5D a kijelző széleiig terjed, így nagyobb védelmet és jobb megjelenést biztosít.

Csomag tartalma: A csomagban található a következő termékek: A termék a következőkkel rendelkezik:

  • Edzett üveg borítás: Me
  • Nedvesített törlőkendő a kijelző tökéletes tisztításához
  • Mikroszálas kendő
  • Matricák a maradék szennyeződések eltávolításához

Teljes leírás megjelenítése

Kapcsolódó termékek