Hívjon minket (Hé-Pé 9-14)

Budi FM autós adóvevő mikrofonnal

Az autós utazásoknak nem kell unalmasnak lenniük, és a volán mögött minden pillanatot meg lehet tölteni zenével. A Budi autós adóvevő egy Bluetooth FM adó, amellyel közvetlenül okostelefonjáról streamelhet zenét a jármű audio rendszerére. Akár egy hétvégi kiránduláson, akár munkába ingázol, kedvenc zenéid mindig veled lesznek. Ez a termék 2 USB-porttal rendelkezik, támogatja a lejátszást pendrive-ról és TF-kártyáról, és lehetővé teszi a kihangosítást. Ezenkívül lehetővé teszi az akkumulátor állapotának valós idejű nyomon követését.

További információk ›

Raktáron 1 db További információk › Megrendelések 20. 6. 16:00, várható kézbesítés: Önnél hétfőn 6. 24.
3 240 Ft 2 676 Ft Ár áfa nélkül
Termékkód: P15493
Garancia: 24 hónap
Leírás és paraméterek
Budi FM autós adóvevő mikrofonnal
Budi FM autós…
3 240 Ft

Termék leírása

Dupla kényelem

A Budi adó nem csak a zenei streaminget hozza. 2 USB-porttal is rendelkezik a mobileszközök gyors és hatékony töltéséhez. Akár telefonodat, akár tabletedet vagy más eszközt szeretnél tölteni, a Budi adó egyszerű és kényelmes megoldást kínál. Ez az adó emellett rugalmasságot biztosít a különböző forrásokból származó zene lejátszásához. Bluetooth-on keresztül streamelhet zenét, de az USB flash meghajtóról és TF-kártyáról történő lejátszás támogatásával nem korlátozódik az okostelefonján tárolt tárhelyre. Ez azt jelenti, hogy bármikor élvezheti kedvenc dalait!

Biztonság és vezérlés

A biztonság minden autós utazás kulcseleme, ezért a Budi jeladója autóakkumulátor-felügyeleti funkcióval van felszerelve. Ez az intelligens funkció lehetővé teszi az akkumulátor állapotának valós idejű nyomon követését, és tájékoztatást ad arról, hogy mikor van a legjobb idő a töltésre vagy a cserére. A Budi jeladó emellett kihangosító Bluetooth funkcióval is rendelkezik, ami egyszerű kommunikációt jelent vezetés közben. A vezeték nélküli telefonálás a volán mögött nemcsak kényelmes, hanem biztonságos is. Ez a megoldás lehetővé teszi, hogy telefonálhasson anélkül, hogy levenné a kezét a kormányról. Nézze meg, milyen egyszerű!

A termék a következő kategóriákba sorolt

Teljes leírás megjelenítése

Kapcsolódó termékek