Hívjon minket (Hé-Pé 8-16)

BlueStar Védő edzett üveg, Motorola G32

Edzett üveg BlueStar a Motorola G32-hoz, amely tökéletesen védi az okostelefon kijelzőjét aszennyeződéstől, karcolódástól vagy repedéstől. Fenntartja az érintésérzékenységet. A csomag tartalmaz egy készletet az üveg felhelyezéséhez.

  • Vastagság: 0,33 mm
  • Keménység: 9H

További információk ›

Raktáron 10 db További információk › Megrendelések 24. 5. 16:00, várható kézbesítés: Önnél kedden 5. 28.
1 260 Ft 1 040 Ft Ár áfa nélkül
Termékkód: P11854
Garancia: 24 hónap
Leírás és paraméterek
BlueStar Védő edzett üveg, Motorola G32
BlueStar Védő…
1 260 Ft

Termék leírása

BlueStar edzett üveg a Motorola G32-hoz

Védje Motorola G32 készülékét 9H keménységgel és mindössze 0,33 mm vastagsággal!

Ne hagyja, hogy az alacsony ár megtévessze, ez az edzett védőüveg a Motorola G32-hoz prémium minőségű. A 9H keménység nem csak tökéletesen védi okostelefonja képernyőjét a karcolásoktól vagy töréstől, de tökéletes képi tisztaságot is biztosít, megőrzi az érintésérzékenységet és tökéletesen elfedi a kijelzőn keletkezett karcolásokat.

Nincs ujjlenyomat

A Motorola G32 edzett üvege speciális oleofób réteggel van ellátva, amely taszítja a zsírt és a zsírokat. Az okostelefon kijelzője így mentes lesz az ujjlenyomatoktól és a rajta általában rajta maradó szennyeződésektől.

Vékony, de erős

Mindezen kiváló tulajdonságok ellenére a Motorola G32 számára készült edzett védőüveg nagyon vékony - mindössze 0,33 mm. Ez azt jelenti, hogy még csak nem is fogja érezni az okostelefon kijelzőjén.

A kérelmet bárki kezelheti

Ennek az edzett üvegnek a Motorola G32-hoz egy másik nagy előnye, hogy nagyon könnyen alkalmazható. Az applikációs készletnek köszönhetően az edzett üveg felhelyezése okostelefonja kijelzőjére gyerekjáték lesz.

Tökéletes tapadás

Néhány más edzett üveggel ellentétben a Motorola G32 edzett üveg teljes felülete ragasztóval van bevonva, amely garantálja a tökéletes tapadást az edzett üveg teljes felületén. Így nem áll fenn annak a veszélye, hogy a védőüveg szélei lehámlanak vagy leválnak.

A csomag tartalma:

  • 1x védő edzett üveg
  • 1x száraz törlőkendő
  • 1x nedves törlőkendő

Teljes leírás megjelenítése

Kapcsolódó termékek