Hívjon minket (Hé-Pé 8-16)

BlueStar Védő edzett üveg, iPhone 14 Pro

Bluestar edzett üveg iPhone 14 Pro telefonhoz, amely tökéletesen védi okostelefonja képernyőjét a szennyeződéstől, karcolódástól vagy repedéstől. Fenntartja az érintésérzékenységet. A csomag tartalmaz egy készletet az üveg felhelyezéséhez. Az üveg csak a kijelző lapos részét fedi. A maximális védelem érdekében javasoljuk, hogy fontolja meg 5D üveg vásárlását kínálatunkból.

  • Vastagság: 0,33 mm
  • Keménység: 9H

További információk ›

Raktáron > 10 db Megrendelések 1. 10. 16:00, várható kézbesítés: Önnél kedden 10. 3.
1 260 Ft 1 040 Ft Ár áfa nélkül
Termékkód: P8406
Garancia: 24 hónap
Leírás és paraméterek
BlueStar Védő edzett üveg, iPhone 14 Pro
BlueStar Védő…
1 260 Ft

Termék leírása

BlueStar edzett üveg iPhone 14 Pro készülékhez

Védje iPhone 14 Pro készülékét 9H edzett üveggel és mindössze 0,33 mm vastagsággal!

Ne hagyja, hogy az alacsony ár megtévessze, ez az edzett védőüveg az iPhone 14 Pro készülékhez prémium minőségű. A 9H keménység nem csak tökéletesen védi Xiaomi képernyőjét a karcolásoktól vagy töréstől, de tökéletes képi tisztaságot is biztosít, megőrzi az érintésérzékenységet és tökéletesen elfedi a kijelzőn keletkezett karcolásokat.

Nincs ujjlenyomat

Az iPhone 14 Pro edzett üveg speciális oleofób bevonattal rendelkezik, amely taszítja a zsírt és a zsírt. A Xiaomi kijelzője mentes lesz az ujjlenyomatoktól és a szennyeződésektől, amelyek általában megtapadnak rajta.

Vékony, de erős

Mindezen nagyszerű tulajdonságok ellenére az iPhone 14 Pro védő edzett üveg nagyon vékony - mindössze 0,33 mm. Ez azt jelenti, hogy még csak nem is fogja érezni az okostelefon kijelzőjén.

 

Bárki kezelheti az alkalmazást

A Huawei P30 edzett üveg másik nagy előnye, hogy nagyon könnyen alkalmazható. Az applikációs készletnek köszönhetően az edzett üveg felhelyezése okostelefonja kijelzőjére gyerekjáték lesz.

Tökéletes tapadás

Néhány más edzett üveggel ellentétben az iPhone 14 Pro edzett üveg teljes felületét ragasztóval borítjuk, ami garantálja a tökéletes tapadást az edzett üveg teljes felületén. Nem áll fenn annak a veszélye, hogy a védőüveg szélei leválnak vagy leválnak.

A csomag tartalma:

  • 1x védő edzett üveg
  • 1x száraz törlőkendő
  • 1x nedves törlőkendő

Teljes leírás megjelenítése

Kapcsolódó termékek