Hívjon minket (Hé-Pé 8-16)

5D edzett üveg iPhone 15 Plus, fekete

AWozinsky 5D edzett üveg iPhone 15 Plus készülék hez egy szuper tartós védőüveg , amely a teljes felületén ragasztóréteggel és további megerősítéssel rendelkezik. Tökéletesen védi okostelefonja képernyőjét a maszatolódástól, karcolódástól vagy repedéstől. Fenntartja az érintésérzékenységet. A csomag tartalmaz egy üvegfelhordó készletet.

  • Többrétegű
  • Továbbá megerősített
  • Keménység: 9H

További információk ›

Raktáron > 10 db Megrendelések 16:00, várható kézbesítés: Önnél hétfőn 10. 2.
2 105 Ft 1 741 Ft Ár áfa nélkül
Termékkód: P12505
Garancia: 24 hónap
Leírás és paraméterek
5D edzett üveg iPhone 15 Plus, fekete
5D edzett üveg…
2 105 Ft

Termék leírása

5D edzett üveg iPhone 15 Plus telefonhoz, fekete

Védje iPhone 15 Plus készülékét a Wozinsky 5D erősítésű, 9H keménységű edzett üveggel!

AWozinsky 5D Full Glue védő edzett üveg egy kiváló minőségű, ráadásul megerősített, 9H keménységű edzett üveg, amely tökéletesen védi okostelefonja képernyőjét a karcolásoktól vagy töréstől, miközben tökéletes képi tisztaságot biztosít, megőrzi az érintésérzékenységet és tökéletesen elfedi a kijelzőn keletkezett karcolásokat.

Továbbá megerősített a még jobb védelem érdekében

A Wozinsky 5D edzett üveg az iPhone 15 Plus készülékhez többrétegűráadásul megerősített, így rendkívül ellenálló bármilyen sérüléssel és ütéssel szemben.

Nincs ujjlenyomat

Ez az 5D edzett üveg az iPhone 15 Plus készülékhez speciális oleofób bevonattal rendelkezik, amely taszítja a zsírt. Az okostelefon kijelzője mentes lesz az ujjlenyomatoktól és a rajta általában megtapadó szennyeződésektől.

A kérelmet bárki kezelheti

Az iPhone 15 Plus 5D edzett üveg másik nagy előnye, hogy nagyon könnyen alkalmazható. Az applikációs készletnek köszönhetően az okostelefon képernyőjéhez való rögzítés gyerekjáték lesz.

Tökéletes tapadás

Néhány más edzett üveggel ellentétben az iPhone 15 Plus 5D edzett üveg teljes felületét ragasztóval borítottuk, amely garantálja a tökéletes tapadást az edzett üveg teljes felületén. Nem áll fenn annak a veszélye, hogy a védőüveg szélei leválnak vagy lejönnek.

A csomag tartalma:

  • 1x védő edzett üveg
  • 1x száraz törlőkendő
  • 1x nedves törlőkendő
  • 1x poreltávolító

Teljes leírás megjelenítése

Kapcsolódó termékek