Hívjon minket (Hé-Pé 8-16)

Xiaomi Redmi 5 PLUS Edzett üveg

Edzett üveg a Xiaomi Redmi 5 PLUS-hoz, amely tökéletesen védi okostelefonja kijelzőjét a zsírtól, karcolódástól vagy repedéstől. Megtartja az érintésérzékenységet. A csomag tartalmaz egy felhordókészletet az üveg alkalmazásához.

  • Vastagság: 0.33 mm
  • Keménység: 9H

 

 

További információk ›

Raktáron 6 db További információk › Megrendelések 16:00, várható kézbesítés: Önnél hétfőn 12. 11.
975 Ft 806 Ft Ár áfa nélkül
Termékkód: 201905
Garancia: 24 hónap
Leírás és paraméterek
Xiaomi Redmi 5 PLUS Edzett üveg
Xiaomi Redmi 5 PLUS…
975 Ft

Termék leírása

Edzett üveg a Xiaomi Redmi 5 PLUS-hoz

Védje Xiaomi Redmi 5 PLUS készülékét 9H edzett üveggel és mindössze 0,33 mm vastagsággal!

Ne hagyja, hogy az alacsony ár megtévessze, ez az védő edzett üveg Xiaomi Redmi 5 PLUS prémium minőségű. A 9H keménység nem csak tökéletesen védi a Xiaomi kijelzőjét a karcolásoktól vagy töréstől, hanem tökéletes képi tisztaságot biztosít, megőrzi az érintésérzékenységet és kiválóan eltakarja a karcolásokat a kijelzőn.

Nincs ujjlenyomat

A Xiaomi Redmi 5 PLUS edzett üvege speciális oleofób réteggel van ellátva, amely visszautasítja a zsírt és a zsírt. Xiaomi kijelzője így ujjlenyomat- és szennyeződésmentes lesz, amelyek általában megtapadnak rajta.

Vékony, de erős

Mindezen nagyszerű tulajdonságok ellenére a Xiaomi Redmi 5 PLUS edzett védőüveg nagyon vékony - mindössze 0,33 mm. Ez azt jelenti, hogy még csak nem is fogja érezni az okostelefon kijelzőjén.

*A képek kizárólag tájékoztató jellegűek.

Az alkalmazást bárki használhatja

Egy másik nagy előnye ennek az edzett üvegnek a Xiaomi Redmi 5 PLUS számára, hogy nagyon könnyen alkalmazható. Az alkalmazási készletnek köszönhetően az edzett üveg felhelyezése okostelefonja kijelzőjére gyerekjáték lesz.

Tökéletes tapadás

Eltérően néhány más edzett üvegtől, a Xiaomi Redmi 5 PLUS edzett üvegének teljes felületét ragasztóval borítják, amely biztosítja a tökéletes tapadást az edzett üveg teljes felületén. Ezért nem áll fenn annak a veszélye, hogy a védőüveg szélei leválnak vagy lejönnek.

A csomag tartalma:

  • 1x edzett védőüveg
  • 1x száraz törlőkendő
  • 1x nedves törlőkendő

Teljes leírás megjelenítése