Hívjon minket (Hé-Pé 9-14)

Wozinsky fém okostelefon-kormánytartó, fekete (WBHBK4)

Wozinsky fém kerékpáros okostelefon-tartó a kormányhoz - Fekete (WBHBK4)

Kényelmes navigáció kerékpározás közben! A Wozinsky WBHBK4 fémtartó minden utazást megkönnyít. Ideális megoldás a profik és a hobbi felhasználók számára. A tartó stabil és biztonságos, bármilyen 17-38 mm átmérőjű kormányhoz illeszkedik.

További információk ›

Raktáron > 10 db További információk › Megrendelések 26. 6. 16:00, várható kézbesítés: Önnél pénteken 6. 28.
6 350 Ft 5 247 Ft Ár áfa nélkül
Termékkód: P6670
Garancia: 24 hónap
Leírás és paraméterek
Wozinsky fém okostelefon-kormánytartó, fekete (WBHBK4)
Wozinsky fém…
6 350 Ft

Termék leírása

Specifikációk:

  • Márka:Wozinsky
  • Modell: WBHBK4
  • Beszerelés: 17-38 mm átmérőjű kormánykerék
  • Kompatibilitás: 4,7-6,8 hüvelykes okostelefonok
  • Fekete szín

A Wozinsky WBHBK4 fém kerékpártartó legfontosabb előnyei:

  • Minden utazás során stabilan tartja a telefont. A kormányon lévő szilikon borítás és a csúszásmentes rögzítés biztonságot és védelmet nyújt.
  • Ez számos típusú kerékpárhoz, motorkerékpárhoz, elektromos robogóhoz és telefonhoz igazítható. A tartó kompatibilis a 17-38 mm átmérőjű kormányokkal és a 4,7-6,8 hüvelykes okostelefonokkal.
  • A szöget szabadon beállíthatja a telefon tartásához. A tartó 360 fokban elforgatható
  • Egyszerű összeszerelés és szétszerelés

megbízhatóság, biztonság, védelem

A telefon rögzítése a tartóhoz gyerekjáték - csak csúsztassa a telefont a kormányra, és rögzítse a mechanizmust. Készen állunk! A telefonodat biztonságosan és stabilan tartja, és a legnehezebb útvonalakat is bevállalhatod. Ne aggódjon amiatt, hogy egyenetlen felületen való lovagláskor megkarcolja a telefonját. A Wozinsky WBHBK4 tartó kiváló minőségű anyagokból készült, és csúszásgátlóval van ellátva, amely nem engedi, hogy okostelefonja kicsússzon vezetés közben.

Széles fogantyú kompatibilitás

A Wozinsky WBHBK4 tartó számos egynyomú járműre - kerékpárra, motorkerékpárra, elektromos robogóra - rögzíthető! Kompatibilis a 17-38 mm széles kormányokkal. Biztonságosan tart számos típusú okostelefont - 4,7 és 6,8 hüvelyk között. Nagyszerű tulajdonsága, hogy a telefont bármilyen irányba beállíthatja. A fogantyú 360 fokban forgatható.

Egyszerű rögzítés a kormányra

Feszesen húzza meg a gyűrűt - ez minden, ami a Wozinsky WBHBK4 tartó felszereléséhez szükséges. Ez tényleg ilyen egyszerű! Nem kell aggódnia amiatt sem, hogy a fogantyú elcsavarodik vagy meglazul. A gyűrű belsejébe egy speciális anyagot építettek be, amely védi a tartószerkezetet és így a telefonodat is.

Teljes leírás megjelenítése

Kapcsolódó termékek