Hívjon minket (Hé-Pé 9-14)

Realme GT Neo 2 Edzett üveg

Edzett üveg a Realme GT Neo 2 számára, amely tökéletesen védi okostelefonja képernyőjét a piszoktól, karcolásoktól vagy repedésektől. Megtartja az érintésérzékenységet. A csomagban található egy készlet az üveg felhelyezéséhez. Az üveg csak a kijelző lapos oldalát fedi. A maximális védelem érdekében javasoljuk, hogy fontolja meg az 5D üveg megvásárlását.

  • Vastagság: 0.33 mm
  • Keménység: 9H

További információk ›

Raktáron 2 db További információk › Megrendelések 26. 6. 16:00, várható kézbesítés: Önnél pénteken 6. 28.
1 020 Ft 841 Ft Ár áfa nélkül
Termékkód: P6557
Garancia: 24 hónap
Leírás és paraméterek
Realme GT Neo 2 Edzett üveg
Realme GT Neo 2…
1 020 Ft

Termék leírása

Edzett üveg a Realme GT Neo 2 telefonhoz

Védje Realme GT Neo 2 készülékét a 9H keménységű, edzett üveggel és mindössze 0,33 mm vastagsággal!

Ne hagyja, hogy az alacsony ár megtévessze, ez az Védő edzett üveg a Realme GT Neo 2-hoz prémium minőségű. A 9H keménység nem csak tökéletesen védi a Xiaomi kijelzőjét a karcolásoktól vagy töréstől, hanem tökéletes képi tisztaságot biztosít, megőrzi az érintésérzékenységet és kiválóan eltakarja a karcolásokat a kijelzőn.

Nincs ujjlenyomat

A Realme GT Neo 2 edzett üvege speciális oleofób bevonattal rendelkezik, amely visszautasítja a zsírt. Xiaomi kijelzője így ujjlenyomat- és szennyeződésmentes lesz, amelyek általában megtapadnak rajta.

Vékony, de erős

De mindezen nagyszerű funkciók ellenére a Realme GT Neo 2 védő edzett üveg nagyon vékony - mindössze 0,33 mm. Ez azt jelenti, hogy még az okostelefon kijelzőjén sem fogja érezni.

Az alkalmazást bárki használhatja

Egy másik nagy előnye ennek az edzett üvegnek a Realme GT Neo 2 készülékhez az nagyon egyszerű alkalmazás. Az alkalmazási készletnek köszönhetően az edzett üveg felhelyezése okostelefonja kijelzőjére gyerekjáték lesz.

Tökéletes tapadás

Eltérően néhány más edzett üvegtől, a Realme GT Neo 2 edzett üveg teljes felületét ragasztóval borítják, amely biztosítja a tökéletes tapadást az edzett üveg teljes felületén. Ezért nem áll fenn a védőüveg széleinek leválásának vagy leválásának veszélye.

A csomag tartalma:

  • 1x edzett védőüveg
  • 1x száraz törlőkendő
  • 1x nedves törlőkendő

Teljes leírás megjelenítése

Kapcsolódó termékek