Hívjon minket (Hé-Pé 8-16)

OBAL:ME 5D edzett üveg Apple iPhone 14 Pro készülékhez, Fekete

Az OBAL:ME edzett üveg nemcsak minőségével, hanem ellenállhatatlan ár/teljesítmény arányával is lenyűgöz. Pénztárcakímélő árával és meglepő teljesítményével tökéletes választás mindenkinek, aki meg akarja védeni készülékét.

További információk ›

Raktáron 7 db További információk › Megrendelések 16:00, várható kézbesítés: Önnél hétfőn 5. 27.
2 250 Ft 1 858 Ft Ár áfa nélkül
Termékkód: P15829
Garancia: 24 hónap
Leírás és paraméterek
OBAL:ME 5D edzett üveg Apple iPhone 14 Pro készülékhez, Fekete
OBAL:ME 5D edzett…
2 250 Ft

Termék leírása

Telefonüvegünk olyan funkciókat biztosít, amelyek nélkülözhetetlenné teszik:

Képernyővédelem: Az OBAL:ME üveg úgy lett kialakítva, hogy megvédje a képernyőt a normál használat során és a váratlan események, például ütések és leesések ellen.

Ellenállás az ujjlenyomatokkal szemben: Fejlett üvegtechnológiánkkal kristálytiszta képeket és minimálisra csökkentett ujjlenyomatokat élvezhet.

Szemvédelem: Nemcsak a telefonját, hanem a szemét is megvédjük. Borítás: Az üveg csökkenti a kellemetlen sugárzást, és megvédi szemét a fáradtságtól.

Ragasztóréteg az egész üvegen: Mivel egyenletesen és szilárdan tapad a képernyőhöz, biztos lehet benne, hogy az üveg a helyén marad, és nem befolyásolja az érintőképernyő érzékenységét.

9H keménység: A 9H keménység karcálló felületet jelez. Ezt a kifejezést az elektronikus eszközök kijelzőinek és felületeinek védelmére alkalmas anyagok leírására használják.

A 2,5D és az 5D védőüveg közötti különbség a képernyő lefedettségének alakjában és mértékében rejlik: a 2,5D-nek nincsenek ívelt élei a peremén, és csak a képernyő egy részét fedi le, míg az 5D a kijelző széleiig terjed, így nagyobb védelmet és jobb megjelenést biztosít.

Csomag tartalma: 

  • Edzett üveg borítás:OBAL: Me
  • Nedvesített törlőkendő a kijelző tökéletes tisztításához
  • Mikroszálas kendő
  • Matricák a maradék szennyeződések eltávolításához

Teljes leírás megjelenítése

Kapcsolódó termékek