Akció! 9 900 Ft rendelés felett ingyenes a szállítás! Csak a Packeta-n keresztüli szálításnál érvényes!
Írjon nekünk

Motorola Moto G51 5G Edzett üveg

Edzett üveg a Realme 8 / 8 Pro számára, amely tökéletesen védi okostelefonja képernyőjét a piszoktól, karcolásoktól vagy repedésektől. Megtartja az érintésérzékenységet. A csomagban található egy készlet az üveg felhelyezéséhez. Az üveg csak a kijelző lapos oldalát fedi. A maximális védelem érdekében javasoljuk, hogy fontolja meg az 5D üveg megvásárlását.

  • Vastagság: 0.33 mm
  • Keménység: 9H

További információk ›

Raktáron > 10 db Szállítási módok › Megrendelések 11. 12. 16:00, várható kézbesítés: Önnél kedden 12. 13.
1 020 Ft 841 Ft Ár áfa nélkül
Termékkód: P6556
Garancia: 24 hónap
Leírás és paraméterek
Motorola Moto G51 5G Edzett üveg
Motorola Moto G51…
1 020 Ft

Termék leírása

Edzett üveg a Realme 8 / 8 Pro telefonhoz

Védje Realme 8 / 8 Pro készülékét a 9H keménységű, edzett üveggel és mindössze 0,33 mm vastagsággal!

Ne hagyja, hogy az alacsony ár megtévessze, ez az Védő edzett üveg a Realme 8 / 8 Pro-hoz prémium minőségű. A 9H keménység nem csak tökéletesen védi a Xiaomi kijelzőjét a karcolásoktól vagy töréstől, hanem tökéletes képi tisztaságot biztosít, megőrzi az érintésérzékenységet és kiválóan eltakarja a karcolásokat a kijelzőn.

Nincs ujjlenyomat

A Realme 8 / 8 Pro edzett üvege speciális oleofób bevonattal rendelkezik, amely visszautasítja a zsírt. Xiaomi kijelzője így ujjlenyomat- és szennyeződésmentes lesz, amelyek általában megtapadnak rajta.

Vékony, de erős

De mindezen nagyszerű funkciók ellenére a Realme 8 / 8 Pro védő edzett üveg nagyon vékony - mindössze 0,33 mm. Ez azt jelenti, hogy még csak nem is fogja érezni az okostelefon kijelzőjén.

Az alkalmazást bárki használhatja

Egy másik nagy előnye ennek az edzett üvegnek a Realme 8 / 8 Pro készülékhez az nagyon egyszerű alkalmazás. Az alkalmazási készletnek köszönhetően az edzett üveg felhelyezése okostelefonja kijelzőjére gyerekjáték lesz.

Tökéletes tapadás

Eltérően néhány más edzett üvegtől, a Realme 8/8 Pro edzett üveg teljes felületét ragasztóval borítják, amely biztosítja a tökéletes tapadást az edzett üveg teljes felületén. Ezért nem áll fenn a védőüveg széleinek leválásának vagy leválásának veszélye.

A csomag tartalma:

  • 1x edzett védőüveg
  • 1x száraz törlőkendő
  • 1x nedves törlőkendő

Teljes leírás megjelenítése

Kapcsolódó termékek