Hívjon minket (Hé-Pé 8-16)

Joyroom USB-C USB-C kábel, 3A, 1,8m, fehér (S-1830N9)

Kábel, USB Type-C - USB Type-C Joyroom 1,8 m hosszú, támogatja a Power Delivery gyorstöltési szabványt 60 W-ig - fehér (S-1830N9)

Gyorsan tölti az akkumulátort és adatokat küld - mi mást kérhetnél még? A Joyroom szilikon kábel USB Type-C USB Type-C csatlakozóval nagyszerű választás lesz mindenkinek, aki tartósságot és biztonságot keres. A kábelt szilikon anyaggal fonták be a rugalmasság, a megfelelő hőszigetelés és a hajlításállóság érdekében.

További információk ›

Raktáron 1 db További információk › Megrendelések 16:00, várható kézbesítés: Önnél hétfőn 12. 11.
4 370 Ft 3 611 Ft Ár áfa nélkül
Termékkód: P6032
Garancia: 24 hónap
Leírás és paraméterek
Joyroom USB-C USB-C kábel, 3A, 1,8m, fehér (S-1830N9)
Joyroom USB-C USB-C…
4 370 Ft

Termék leírása

Specifikációk:

  • Márka:Joyroom
  • Modell:S-1830N9
  • csatlakozók: USB Type-C - USB Type-C
  • Áram: 3A
  • Gyors töltési szabvány: akár 60 W-os energiaellátás
  • Kábel anyaga: szilikon
  • Hosszúság: 1,8 m
  • Súly: 29 g
  • Fehér szín

A Joyroom S-1830N9 kábel legfontosabb előnyei:

Töltse fel gyorsan telefonját, ha az kompatibilis a Power Delivery gyorstöltési szabványnak megfelelő, akár 60 W-os töltéssel.

Használja, ahogy akarja - a kábel az adatátvitelre és az akkumulátor táplálására szolgál

Védi a készüléket. A szilikonhüvely jól védi a kábelt, rugalmas és hajlításálló

Adatok olvasása és küldése

Ez a sokoldalú kábel segít a telefon töltésében és az adatátvitelben egyaránt. A megerősített rézkábel magnak köszönhetően biztos lehet benne, hogy a töltés stabil és az adatátvitel sértetlen lesz.

Sebesség igény szerint

Ne aggódjon amiatt, hogy elfelejti feltölteni a telefonját, mielőtt munkába indul. A Joyroom kábel támogatja a Power Delivery gyorstöltési szabványt 60 W-ig. Így ha van egy ezzel a szabvánnyal kompatibilis telefonod és töltőd, a telefonod nagyon rövid idő alatt feltöltődik. A gyártó szerint akár fél óra is elég ahhoz, hogy a telefon akkumulátorát 60%-ra töltse!

Szilikon borítás

A kábel rugalmas és tartós szilikonnal van rögzítve. Puha, kellemes tapintású anyag, amely ellenáll a szennyeződéseknek, a fakulásnak és az ujjlenyomatok hagyásának is. A szilikon megfelelő hőszigetelést biztosít, megakadályozza a deformációt, és alacsony és magas hőmérsékleten is stabil. A gyártó állítása szerint a Joyroom S-1830N9 kábel akár 30.000 alkalommal is kiállta a hajlítási tesztet.

Teljes leírás megjelenítése

Kapcsolódó termékek