Akció! 9 900 Ft rendelés felett ingyenes a szállítás! Csak a Packeta-n keresztüli szálításnál érvényes! 
Írjon nekünk

Joyroom Összecsukható asztali telefonállvány, fehér (JR-ZS282)

Készen áll minden feladatra. Úgy állíthatja be, ahogyan szeretné: megváltoztathatja a kar szögét, az alap szélességét, a hátlap magasságát vagy magát az állványt. Külön kivágással rendelkezik a MagSafe vezeték nélküli töltő számára, így kényelmesen töltheti telefonját. Szeretné magával vinni egy kirándulásra? Nem probléma! Kompakt méretűre összehajtható, így minden táskában és hátizsákban elfér.

További információk ›

Raktáron 3 db Szállítási módok › Megrendelések 29. 1. 16:00, várható kézbesítés: Önnél kedden 1. 31.
4 650 Ft 3 845 Ft Ár áfa nélkül
Termékkód: P6888
Garancia: 24 hónap

Termék leírása

A Joyroom JR-ZS282 legfontosabb előnyei:

  • Minden telefont és táblagépet megtart. A széles, kihajtható alap és a szilikon párnák nagy stabilitást biztosítanak.
  • Az Ön ízlése szerint állíthatja be - nem csak a magasságát, hanem az összes dőlésszöget is megváltoztathatja
  • A MagSafe vezeték nélküli töltőt is csatlakoztathatsz iPhone készülékedhez, beleértve a 13, 13 Pro, 12, 12 Pro sorozatot is
  • Vissza kell vinni minden útra. Laposan összecsukható és kis helyigényű
  • A stabilitás az első
  • A Joyroom JR-ZS282 állvány stabilan tart minden telefont és táblagépet. A beépített állkapcsok helyett a gyártó szilárd összecsukható alapot és csúszásmentes párnákat választott - a jobb stabilizálás érdekében.
  • Mivel a készüléket nem blokkolják az állkapcsok, egy kézzel is leveheti az állványról. A tartó nem csúszik el az asztalon, és a tablet vagy a telefon még véletlen leejtés után sem fog leesni.

Szabályozza a saját ízlése szerint

Ez az állvány alkalmazkodik az Ön igényeihez - nem pedig fordítva! A teljes dőlésszöggel igazán kényelmes betekintési szöget érhet el. A fogantyú az alapon 135 fokban, a karon 270 fokban, a háton pedig 180 fokban nyúlik ki. Az állvány és a hátizsákok magasságát is könnyen változtathatja, amelyre a készüléket helyezi.

Kompatibilis a MagSafe vezeték nélküli töltővel

A gyártó gondolt azokra is, akik további kábelek csatlakoztatása nélkül szeretnék tölteni iPhone-jukat. A tartó hátulján egy speciális kerek kivágást talál - ide helyezheti be a MagSafe töltőt. Így csak csatlakoztassa hozzá a hálózati adaptert, és már töltheti is a telefonját. Nincs kábel, nincs felhajtás!

Hajtogassa össze és vigye magával bármilyen útra

A Joyroom JR-ZS252 állvány könnyű és könnyen hordozható. Laposan összecsukható, így bármilyen táskában vagy hátizsákban elrejtheti. Nagyszerű megoldás például a távoli tanuláshoz vagy távmunkához. Akár a székedre is felakaszthatod!

Teljes leírás megjelenítése

Kapcsolódó termékek