Hívjon minket (Hé-Pé 8-16)

Forcell Regular III autós tartó, 15 cm

A Forcell Regular III autós tartó egy praktikus kiegészítő, amely lehetővé teszi, hogy kényelmesen, biztonságosan és megbízhatóan használhassa okostelefonját vezetés közben. A széles dőlésszögű, kihúzható bilincsek és a 360°-os elforgatással rendelkező hosszú kar lehetővé teszi az egyéni igényeknek megfelelő beállítást. A 2 az 1-ben termék rácsra és szélvédőre rögzíthető.

További információk ›

Raktáron 2 db Megrendelések 16:00, várható kézbesítés: Önnél hétfőn 10. 2.
4 085 Ft 3 377 Ft Ár áfa nélkül
Termékkód: P11719
Garancia: 24 hónap
Leírás és paraméterek
Forcell Regular III autós tartó, 15 cm
Forcell Regular III…
4 085 Ft

Termék leírása

Rögzített támogatás

A Forcell tartóval mindig kéznél lesz a telefonja minden utazás során. Az utazás előtt vagy közvetlenül utána a nyomógombos meghosszabbító karok segítségével behelyezheti vagy kiveheti telefonját. A tartós kialakítás lehetővé teszi, hogy függőlegesen vagy vízszintesen rögzítse készülékét - a töltőport és a fejhallgató bemenet akadálymentesen marad, így mindig kényelmesen használhatja őket. A stabil kapcsok dinamikus vezetés közben is stabilan tartják az okostelefont, a puha habszivacs borítás pedig megvédi a készüléket a karcolásoktól.

Jól illeszkedő

A különböző beállítási lehetőségekkel könnyedén testre szabhatja a bölcsőt, ami jól jön, ha több sofőrrel osztozik az autón. A karok közötti távolság elég széles (38-107 mm) ahhoz, hogy a különböző méretű okostelefonokat vagy navigációs eszközöket könnyedén a bölcsőhöz rögzíthesse, míg a lehajtható alsó támaszok megakadályozzák a készülékek véletlen elcsúszását. A hosszú, 360°-ban állítható kar lehetővé teszi a tartó elforgatását, hogy a látási viszonyoknak megfelelő szöget érje el. Kövesse az útvonalat, nézze meg az értesítéseket vagy váltson zeneszámot a készülék kijelzőjén, teljes biztonságban Ön és utasai számára.

Egyszerű telepítés

A tartó kiváló minőségű műanyagból készült, és többféle rögzítési lehetőséget biztosít. Az állítható karral és a tapadókoronggal megerősített tapadókoronggal a szélvédőre vagy a műszerfal sima felületére helyezheti. Ha azonban minimalizálni szeretné az esetleges láthatósági problémákat és növelni a biztonságot, egyszerűen vegye le a kart a tartóról, és helyezze a szívórácsba. Mindkét esetben a szilárd illeszkedés biztosítja, hogy még nagyon rázós utakon is a helyén maradjon a készülék, és ne sérüljön meg.

Specifikációk:

  • Szín: fekete
  • Rögzítés: tapadókorong (szélvédőre vagy a műszerfal sima felületére) és a szívórácsra.
  • Karok távolsága: 38-107 mm
  • Kar hossza: 150 mm

Teljes leírás megjelenítése

Kapcsolódó termékek