Akció! 9 900 Ft rendelés felett ingyenes a szállítás! Csak a Packeta-n keresztüli szálításnál érvényes! 
Írjon nekünk

Dudao USB autós töltő Micro-USB kábellel, 3,4 A, fekete (R5Pro M)

Dudao USB autós töltő Micro-USB kábellel, 3,4 A, fekete (R5Pro M)

A Dudao autós töltő a szivargyújtó csatlakozóhoz egy alapvető tartozék, amely manapság minden autóban nélkülözhetetlen felszerelés. A járművezetőknek, különösen a hivatásos sofőröknek, akik sok időt töltenek az autóban, szükségük van arra, hogy a telefonjuk akkumulátorát bárhol is legyenek. Ezért olyan fontos, hogy minőségi töltő legyen az autóban. Ez a töltő ideális választás, mivel 3,4 A kimeneti üzemi árammal rendelkezik. Ez lehetővé teszi a telefonok és más elektronikus eszközök nagyon hatékony töltését. 1 USB-porttal és beépített 1 m-es mikro USB-kábellel rendelkezik. Egyszerre 2 készüléket tölthet vele. Csatlakoztassa az egyik micro USB-kábelt, a másikat pedig az USB-porthoz.

A biztonság is fontos. A beépített intelligens tartozékkezelő rendszernek köszönhetően nemcsak a megfelelő feszültséget igazítja az adott eszközhöz, hanem annak töltöttségi szintjéhez is (így korlátozva az energiafogyasztást). Ezenkívül védi a készüléket a túlmelegedéstől, túltöltéstől vagy rövidzárlattól. A töltő kicsi és könnyű, ugyanakkor nagyon kompakt kialakítású.

További információk ›

Raktáron 4 db Megrendelések 16:00, várható kézbesítés: Önnél szerdán 3. 22.
4 230 Ft 3 494 Ft Ár áfa nélkül
Termékkód: P6064
Garancia: 24 hónap
Leírás és paraméterek
Dudao USB autós töltő Micro-USB kábellel, 3,4 A, fekete (R5Pro M)
Dudao USB autós…
4 230 Ft

Termék leírása

Beépített mikro USB kábel

A töltő beépített kábellel van ellátva, micro USB csatlakozóval. Ha legalább egy készüléked rendelkezik ezzel a porttal, nem kell otthonról magaddal vinned a kábelt. Mindig kéznél van, állandóan csatlakoztatva a töltőhöz.

Mindig optimális sebességgel töltődik

Az intelligens vezérlőrendszer az adott készülékhez igazítja a megfelelő feszültséget és ... töltöttségi szintjét. Amikor az okostelefon közel van a teljes energia-visszatöltéshez (80% felett), a töltési sebesség csökken, így védve a készüléket a túltöltéstől és segítve az energiatakarékosságot.

Specifikációk:

  • Márka:Dudao
  • Anyag: alumínium
  • Kapuk: USB
  • Beépített micro USB kábel
  • Feszültség (bemenet): DC 12V - 24V
  • Feszültség (kimenet): 5V / 3,4A

Teljes leírás megjelenítése

Kapcsolódó termékek