Hívjon minket (Hé-Pé 8-16)

BlueStar Védő edzett üveg, Xiaomi Redmi Note 8T

Bluestar Edzett üveg Xiaomi Redmi Note 8T , amely tökéletesen megvédi okostelefonja kijelzőjét a mocskolódástól, karcolódástól vagy repedéstől. Megőrzi az érintésérzékenységet. A csomag tartalmaz egy készletet az alkalmazáshoz üveghez. Az üveg csak a kijelző lapos részét fedi. A maximális védelem érdekében javasoljuk, hogy fontolja meg 5D üveg vásárlását kínálatunkból.

  • Vastagság: 0.33 mm
  • Keménység: 9H

További információk ›

Raktáron > 10 db További információk › Megrendelések 16:00, várható kézbesítés: Önnél szerdán 4. 3.
1 260 Ft 1 040 Ft Ár áfa nélkül
Termékkód: 2020100578
Garancia: 24 hónap
Leírás és paraméterek
BlueStar Védő edzett üveg, Xiaomi Redmi Note 8T
BlueStar Védő…
1 260 Ft

Termék leírása

BlueStar Edzett üveg a Xiaomi Redmi Note 8T telefonhoz

Védje Xiaomi Redmi Note 8T telefont 9H edzett üveggel és mindössze 0,33 mm vastagsággal!

Ne hagyja, hogy az alacsony ár megtévessze, ez az védő edzett üveg Xiaomi Redmi Note 8T prémium minőségű. A 9H keménység nem csak tökéletesen védi a Xiaomi képernyőjét a karcolásoktól vagy töréstől, hanem tökéletes képtisztaságot biztosít, megőrzi az érintésérzékenységet és kiválóan eltakarja a karcolásokat a kijelzőn.

Nincs ujjlenyomat

A Xiaomi Redmi Note 8T edzett üvege speciális oleofób réteggel van bevonva, amely visszautasítja a zsírt. Xiaomi kijelzője így ujjlenyomat- és szennyeződésmentes lesz, amelyek általában megtapadnak rajta.

Vékony, de erős

Mindezen nagyszerű tulajdonságok ellenére a Xiaomi Redmi Note 8T számára készült edzett védőüveg nagyon vékony - mindössze 0,33 mm. Ez azt jelenti, hogy még csak nem is fogja érezni az okostelefon kijelzőjén.

*A képek kizárólag tájékoztató jellegűek.

Az alkalmazást bárki használhatja

Egy másik nagy előnye ennek az edzett üvegnek a Xiaomi Redmi Note 8T számára az nagyon egyszerű alkalmazás. Az alkalmazási készletnek köszönhetően az edzett üveg felhelyezése okostelefonja kijelzőjére gyerekjáték lesz.

Tökéletes tapadás

Eltérően néhány más edzett üvegtől, a Xiaomi Redmi Note 8T edzett üveg teljes felületét ragasztó ragasztóval borítják, amely biztosítja a tökéletes tapadást az edzett üveg teljes felületén. A védőüveg szélei nem válnak le vagy válnak le.

A csomag tartalma:

  • 1x edzett védőüveg
  • 1x száraz törlőkendő
  • 1x nedves törlőkendő

Teljes leírás megjelenítése

Kapcsolódó termékek